Υπολογίζουν χωρίς τους Ξενοδόχους .... - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Υπολογίζουν χωρίς τους Ξενοδόχους ....

Τις τελευταίες 2 ημέρες παρατηρούμε στις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές την επίθεση των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων προς τους αγρότες και τους κατηγορούν και όχι άδικα για τα διαφυγόντα κέρδη τους και για την απερίσκεπτη στάση τους προς την κοινωνία. Οι συζητήσεις μεταξύ τους δε αποτελούν διαμάντια της δημοσιογραφίας και μας προκάλεσαν πολλές φορές γέλιο αλλά και την ανάγκη να φτύσουμε προς την τηλεόραση.
Ρωτούν λοιπόν εκπρόσωπο των αγροτών αν αναλογίζονται την κοινωνική ευθύνη των μπλόκων και αν επιθυμούν να φέρουν όλες τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες στην καταστροφή όπως είναι και οι ίδιοι (δικό τους πρόβλημα). Η θρασύτατη απάντηση του αγρότη μας προκάλεσε γέλιο...
Αν θέλαμε να τους καταστρέψουμε όλους, θα κλείναμε όλους τους δρόμους και δε θα κουνιόταν αμάξι έχουμε αφήσει ανοιχτούς παράδρομους και δε μπορείτε να μας κατηγορείτε. Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους και δε μπορούμε να τους κατηγορήσουμε … Όταν ένας κουρασμένος εργαζόμενος θέλει να κάνει μία εκδρομή για ένα σαββατοκύριακο, να πάει κάπου έστω για ένα ή δύο βράδια να ηρεμήσει να περάσει καλά και να συνεχίσει την δουλειά του από Δευτέρα και αυτή η εκδρομή από απόσταση 4 ωρών με αυτοκίνητο γίνεται 10 ωρών ταξίδι μέσα στην κακοκαιρία την ανασφάλεια της κατάστασης του δρόμου και της ανάγκης για επικοινωνία με την αστυνομία για πιθανή αλλαγή των μπλόκων ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ . . . Πόσο δύσκολο είναι αυτό να το καταλάβει το μικρό μυαλό που διαθέτει ο αγρότης. Είναι ντροπή να δείχνουν την πλάτη τους σε μία κουρασμένη και υπερχρεωμένη κοινωνία αυτοί που έχουν πάρει όσες επιδοτήσεις δεν έχει πάρει κανένας άλλος κλάδος . Από συζήτηση που είχα με έναν αγρότη μου είπε :
---Α, Ρε … με αυτόν τον ****** (όνομα βουλευτή) στην κυβέρνηση πηγαίναμε στην τράπεζα και βρίσκαμε λεφτά από εκεί που δε το περιμέναμε. Αυτές ήταν εποχές.
===============================================================================
Τι να πούμε λοιπόν εμείς οι απλοί , μη προνομιούχοι Έλληνες που δεν έχουμε δυνατά σωματεία και κυνηγάμε τον μισθό των 700 ευρώ. Στην αρχή του άρθρου αναφερθήκαμε και σε περιπτώσεις που θελήσαμε να φτύσουμε προς την τηλεόραση. Οι αγρότες λοιπόν ζητούν στα μελλοντικά τους σχέδια 1,4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για εκπαίδευση νέων αγροτών. . . Γιατί αν φίλε μου έχεις ένα μαγαζί και θέλεις το παιδί σου να συνεχίσει την δουλειά πρέπει να επιδοτηθείς αδρά από το κράτος για του τη μάθεις… Φτύστε ελεύθερα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad