Λαζοπουλιάδα ... Μέρος Πρώτο (Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Λαζοπουλιάδα ... Μέρος Πρώτο (Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα)


Αρχίζουμε την περιγραφή του λαολάγνου, λαογλύφτη και διαστρεβλωτή γεγονότων και ιστορίας τον φίλο σας , Λάκη. Στο σημερινό Αλ Τσαντίρι Νιουζ (26-1-10) έθιξε το θέμα του δημοψηφίσματος για την Ελληνοποίηση νέων μεταναστών κόβοντας (όχι και τόσο περίτεχνα την συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη πριν προλάβει να αναφερθεί στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες της χώρας μας. Χαρακτηριστικά, και μάλιστα πρόσφατα το υπουργείο εξωτερικών κατηγόρησε την Τουρκία ότι ενώ έστειλε πίσω 150.000 περίπου παράνομους πρόσφυγες η Τουρκία δέχτηκε πίσω μόνο τους 1.450. Μήπως δημιουργούν τεχνητές μειονότητες ? ΟΧΙ … να τους βάλουμε όλους στην Ελλάδα να τους πούμε και Έλληνες για να χειροκροτάτε μετά τον ήρωα σας τον Λακούλη που βρίσκει ότι όλοι όσοι δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις του είναι ακροδεξιοί…
Θέμα Αριστοφάνης – Επίδαυρος … Είναι απλά αστείος και αυτοί που τον πιστεύουν και τον χειροκροτούν είναι μαριονέτες στα όχι και τόσο επιδέξια δάχτυλά του. Ποιο ήταν το όριο ηλικίας των ανδρών ηθοποιών στο αρχαίο θέατρο φίλε Λάκη ? Μπορούσαν τα παιδιά να ακούν Αριστοφάνη ? Τι ώρα είναι η δική σας εκπομπή Λάκη? Είναι αλήθεια ομοιότητά σου με τον Αριστοφάνη η χρήση βρισιών ? και να μην αρχίσουμε να αναφέρουμε τις διαφορές θεάτρου και τηλεόρασης που παράξενο να μην τις ξέρεις μιας και έχεις κάνει και τα δύο και τρίτο και ωραιότερο όλων τα παιδιά των Εξαρχείων . ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ … ναι ναι … γιατί τα παιδιά των Εξαρχείων είναι σαν όλα τα άλλα. Δεν έχουν σχέση με βία , ούτε με αντιεξουσιαστικά κινήματα , ούτε με διακίνηση ναρκωτικών συγνώμη λάθος … διακίνηση ιδεών εννοούσα. Βέβαια τα Εξάρχεια είναι μία φιλήσυχη κοινωνία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τα παιδιά εκεί διαμορφώνουν υγιείς και ολοκληρωμένες προσωπικότητες μεγαλώνοντας εκεί. Και για να έχουμε καλό ερώτημα , ΑΜΑ είχες παιδί , θα του επέτρεπες να κυκλοφορεί στα Εξάρχεια μπλεγμένος με όλα αυτά που προείπαμε ? Όχι … εγώ πιστεύω ότι το δικό σου παιδί όπως και κάποια άλλα γνωστών αριστερών πολιτικών θα μεγάλωναν στο ελεγχόμενο περιβάλλον ιδιωτικού σχολείου και όταν μεγάλωνε θα πήγαινε για σπουδές στην Αμερική … ( σαν κάτι άλλα παιδιά αριστερών πολιτικών…) . Μάλιστα δε θα σου κόστιζαν και ιδιαίτερα φίλε Λάκη γιατί φίλοι μου ο Λάκης ο αριστερούλης , με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην Ελευθεροτυπία παίρνει 170.000 ευρώ για κάθε εκπομπή και εκτός αυτού πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!).
Θα έχουμε συνέχεια γιατί η θρασύτητα αυτού του τύπου μας βγάζει από τα ρούχα μας και ελπίζουμε να μην είστε και εσείς από αυτούς που χειροκροτούν σε κάθε ψευτιά του και ακολουθούν την προπαγάνδα του Αριστερούλη Λάκη . Με Αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad