Μπλόκα Αγροτών – Όλη η αλήθεια - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Μπλόκα Αγροτών – Όλη η αλήθεια


Τυχαίνει να κατάγομαι από πόλη της περιφέρειας και κάτι ξέρουμε από αγροτιά και εμείς. Από το ’90 έως και το 2005 και όπως όλοι γνωρίζετε οι αγρότες πήραν εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις τα οποία χρήματα αντί να χρησιμοποιηθούν σε υποδομές και έργα εξυγίανσης καθώς και ανάπτυξη της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος οι αγρότες τα έτρωγαν στα μπουζούκια της περιφέρειας κάνοντας επίδειξη πλούτου στις λουλουδούδες που κυνηγούσαν να πηδ%@$  και....
κατά συνέπεια στον Ελληνικό λαό που νόμιζε ότι οι αγρότες είναι οι καημένοι άνθρωποι που δουλεύουν μέρα νύχτα για ένα μεροκάματο.
Κατά συνέπεια τα χρήματα των Ελλήνων που τους δόθηκαν έχουν γίνει BMW και Mercedes των κατόχων νυκτερινών κέντρων καθώς και εναρκτήρια κομποδέματα νεαρών γυναικών από πρώην Σοβιετικές και όχι μόνο χώρες. Είναι ντροπή αυτή η σπατάλη και δεν δίνατε η Ευρωπαϊκή ένωση και ο Ελληνικός λαός να πληρώνει πάντα τα σπασμένα. Δεν οφείλετε στην παγκόσμια κρίση η πτώση των τιμών πώληση των προϊόντων που παράγουν οι αγρότες. Οφείλεται στο ότι δεν έχουν τυποποιημένα προϊόντα. Δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες υποδομές και μελέτες παραγωγής. Κινήσεις που θα είχαν κάνει αν δεν ξόδευαν άσκοπα τα χρήματα. Είναι απλά άδικο για μία ακόμη φορά να πληρώνει τα σπασμένα ο υπόλοιπος λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad