Ατυχής μεταφορά του Extreme House MakeOver - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Ατυχής μεταφορά του Extreme House MakeOver


Χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι η τσαπατσουλιά. Έτσι και στον Alpha πήραν μία λάθος απόφαση του να κάνουν την παραγωγή του «Σπίτι από την αρχή» Ενώ στην Αμερική οι άνθρωποι , και λογικό είναι, έχουν πολύ περισσότερους πόρους για να ξαναφτιάξουν τα σπίτια των οικογενειών γκρεμίζοντάς τα συθέμελα και ξαναχτίζοντας τα από την αρχή , εμείς απλά πετάμε τα έπιπλα , παίρνουμε καινούργια και με ένα βαψιματάκι είμαστε άψογοι. Στην Αμερική τη στιγμή που εμφανίζουν το καινούργιο σπίτι οι άνθρωποι κλαίνε από χαρά , τρελαίνονται και δε κρύβουν το πόσο μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω τους. Εμείς οι Έλληνες σε αυτόν τον τομέα ....
δεν τιμούμε τον ρόλο μας ως εκδηλωτικοί και αναλώνονται στα ΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑ και δε το περίμενα τόσο ωραίο. Δε κατηγορούμε την προσπάθεια αλλά το ότι αφού δεν υπάρχουν οι δυνατότητες να κάνουμε κάτι ολοκληρωμένο ας μην το κάνουμε καθόλου γιατί …. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένουμε.

Υγ. Ασχολίαστες οι συμπεριφορές των εργατών που δε μπορούν να παίξουν έστω και λίγο θέατρο και ενώ η «παρουσιάστρια» τους τα χώνει … αυτοί γελούν κάτω από τα μουστάκια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad