Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Οι Financial Times μας επιτίθενται καθημερινά !!!

Δεν είναι η επίθεση του θρασύτατου Βρετανού δημοσιογράφου το θέμα μας ή τουλάχιστο δεν θα έπρεπε να είναι. Η Financial Times έχει καθημερινά άρθρα που θάβουν την Ελληνική οικονομία και περίτρανα φωνάζουν ότι δε πρόκειται να δώσουν φράγκο για να σωθούμε. Υπάρχει μάλιστα στο website τους και ολόκληρο
κομμάτι για τα άρθρα που αφορούν την κατάσταση της Ελλάδος. Ο Βρετανός που κυνηγούσε τον Παπανδρέου λοιπόν είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δείτε το Ελληνικό κομμάτι της Financial Times.


Μπορεί να είναι προκλητικοί οι Βρετανοί αλλά είμαι σίγουρος ότι σαν λαός μας ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο. Κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες πηγαίνουν στο μεγάλο νησί για σπουδές και άλλοι τόσοι που μένουν μόνιμα και εργάζονται εκεί έχουν δώσει το στίγμα στους Άγγλους. Φιλότιμο . Λέξη που δεν υπάρχει στην Αγγλική γλώσσα, αλλά όμως έχουν καταλάβει τη σημαίνει και προσπαθούν να μας χτυπήσουν εκεί. Είμαι σίγουρος πως συμφωνείτε ότι όταν αρχίσουν όλοι να μας φτύνουν και να μας κοροϊδεύουν ίσως ξυπνήσουμε και αρχίσουμε τα έργα. Αν ισχύει αυτό, τους ευχαριστούμε πολύ.


ΥΓ. . . Εντύπωση μου κάνει το ψέμα του Παπανδρέου ... ποιόν δημόσιο υπάλληλο απέλυσε ??  Τα stage εννοεί ? ? ? 

About the Author

BlogOfBlogs

Author & Editor

BlogInGr - Blogging since 2008 , with some breaks.

 
BlogInGr © 2015 - Blogger Templates Designed by Templateism.com