ΝΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

ΝΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Η Ελληνική δικαιοσύνη αποφάνθηκε... κι αν τριτώσει το κακό... Πασχάλη Πασχαλάκο τι «έπαθες» αγόρι μου....  "Τελειώσαμε λοιπόν" που τραγούδησε κάποτε ....
Μία συνοπτική παρουσίαση
Φάση 1η – Η αρχή του σκανδάλου: Ο Πασχάλης κατηγορείται από μία 43χρονη ότι είναι πατέρας του παιδιού της και δεν το έχει ανανγωρισεί ακόμα... Βέβαια ο Πασχάλης δήλωνε κατηγορηματικά σε όλα τα κανάλια και με την υποστήριξη της Αλίκης (απατημένη σύζυγος – δικηγόρος – ωραία διαφήμιση για το γραφείο το ξεφτιλίκι του
άντρα μου) ότι το 3 ετών σήμερα, αγοράκι δεν είναι δικό του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ποτέ σχέση με αυτή τη γυναίκα (ξέρω που τελειώνω – είμαι τζούφιος σε αυτή την ηλικία – κάθε μέρα Καθαρά Δευτέρα πάμε για χαρταετό).  
 
Φάση 2η – Έρευνες και απαντήσεις: Ο Πασχάλης όπως είναι φυσικό αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία. Ιατρικές εξετάσεις... DNA: Τελικά, η επιστήμη απέδειξε το αντίθετο. Τα αποτελέσματα του ΤΕΣΤ DNA: Ο Πασχάλης πατέρας (να σου ζήσει). Ωστόσο ο Πατέρας – Πασχάλης μίλησε για «ένα στιγμιαίο λάθος» (βέβαια Πασχάλη σε μία στιγμή γίνονται όλα... ή βγαίνεις ή μένεις) που είχε σαν αποτέλεσμα να ξαναγίνει πατέρας (μην σε δω σε διαφήμιση για πρόφυλάξεις – μην σε δω).
 
Φάση 3η – Πιστοποίηση του DNA – δικαστική απόφαση: Τα λόγια είναι περιττά. Η μάνα το είπε... η επιστήμη το είπε... η δικαιοσύνη το είπε... Πες το κι εσύ ρε Πασχάλη να τελειώνουμε και είμαστε εδώ εμείς να σε στηρίξουμε για τα «στιγμιαία λάθη σου» και τα «παθήματα σου».
  Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad