Το λιμάνι η πισίνα και το χειρουργείο. Αγωνιστική Σαββάτου Super League - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Το λιμάνι η πισίνα και το χειρουργείο. Αγωνιστική Σαββάτου Super League

Υπάρχει λόγος που το blog μας δεν ασχολείται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο … Οι ελάχιστες δημοσιεύσεις μας , μας δείχνουν ότι είναι ένα εύκολο θέμα που προσελκύει αναγνώστες αλλά η κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τραγελαφική και δε πρόκειται να ασχολούμαστε με λεπτομέρειες.
Απλά αναφορικά λοιπόν, μεγάλη νίκη της Καβάλας επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 1-0 ενώ ο αγώνας στο Κλεάνθης Βικελίδης διεκόπη λόγω βροχόπτωσης που έκανε τον αγωνιστικό χώρο πισίνα. Τα πρώτα μακροβούτια.....

του αγώνα έφερναν την ομάδα πόλο του Πανθρακικού να προηγείται με 0-1 με γκολ στο 42’ . Το υπόλοιπο του αγώνα αναμένεται εντός 24ωρών. Στον τρίτο αγώνα του Σαββάτου ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη(3-1) είχαμε το χειρουργείο της εβδομάδας που ανάγκασε τους υπευθύνους της ακριτικής ομάδας να εκδώσουν 4 ανακοινώσεις. Τουλάχιστον οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν και χιούμορ όπως φαίνεται και από τις ανακοινώσεις :
Ανακοίνωση Νο1
«Θεωρούμε ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν παίζουν οι ομάδες και όποιες και αν είναι αυτές, να δίνονται πέναλτι σαν και αυτό που δόθηκε στην AEK στο πρώτο ημίχρονο. Το γιατί δόθηκε αυτό το πέναλτι το αφήνουμε στην κρίση του απλού φιλάθλου και των ιθυνόντων του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, του Προέδρου της Super League, του Προέδρου της ΕΠΟ και λοιπά και λοιπά».
Ανακοίνωση Νο2
«Προς τον Πρόεδρο της Super League, Προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ
Και το έργο της ορχήστρας συνεχίζεται ανακόπτοντας με ανύπαρκτο offside τον ποδοσφαιριστή Μπούγκα που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας».
Ανακοίνωση Νο3
Ερώτηση (Quiz) για να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Ακριτικής μας Ξάνθης.
Η ερώτηση αυτή απευθύνεται στο Πρόεδρο της Super League, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ.
Τι γίνεται ρε παιδιά;; Υπάρχουν χρωστούμενα;;
Η ερώτηση αυτή έχει τεθεί όπως έχει έρθει από δεκάδες τηλεφωνήματα που έγιναν στην ομάδα μας»

Ανακοίνωση Νο4
«Thank you... Thank you mister Koukoulakis, many thanks to all of you». 
Για ποιο λόγο να ασχολούμαστε ΚΑΙ εμείς με ποδόσφαιρο ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad