Το Internet αγαπάει την Μανωλίδου - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Το Internet αγαπάει την Μανωλίδου

Μετά από αναζήτηση στο google trends (http://trends.google.com/) ενημερωθήκαμε ότι μετά την εμφάνισή της στο dancing with the stars, η Ευγενία Μανωλίδου δημιούργησε 300.000 ερωτήσεις στην google με τίτλους ( Ευγενία Μανωλίδου, Dancing, Sexy, Photos, ...
Videos, Vids, Naked ) και λοιπά αισχρά ... Αυτό είχε αντίκτυπο ακόμη και στους bloggers, που σίγουρα όλοι τους θα είχαν κάποιες εμφανίσεις από serches της Ευγενίας Μανωλίδου.
Αυτό που μας προβληματίζει δεν είναι ο λόγος ... ναι , είναι μιά πολύ όμορφη γυναίκα με ένα αυστηρό προφίλ που προσελκύει άντρες αλλά το ενδιαφέρον στην Κα. Μανωλίδου ξεκινάει από άλλους λόγους. Το τελευταίο διήμερο ξεκίνησαν όλες οι τηλεοπτικές σατιρικές εκπομπές και διέσυραν (ή τουλάχιστο προσπάθησαν) την εμφάνιση της στο χωρευτικό show . Μήπως όσα δε φτάνει η αλεπού ... μήπως αν ήταν η ζήλια ψώρα ... μήπως επειδή είναι ένας άνθρωπος που δεν καίγεται από τη δημοσιότητα γιατί έχει μέγαλο βάθος και βαθιές ρίζες ? Η γυναίκα έχει επίπεδο και το δείχνει συνέχεια ... τι και αν την κατηγορούν για "Την στιγμή της αλήθειας" έκανε με μεγάλη επιτυχία αυτό που ζητούσε το concept. Θα προτιμούσες δηλαδή τον Μικρούτσικο σε αυτό το show ??? Από εκεί και πέρα εμείς στηρίζουμε και χαιρετούμε τις επιλογές της Κας. Μανωλίδου και ευχόμαστε τα καλύτερα.

ΥΓ. Η γυναίκα είναι επαγγελματίας σε ότι κάνει (Στιγμή της αλήθειας - Ελλάδα έχεις ταλέντο). Στο "Dancing with the stars" θα δούμε το πραγματικό της ταμπεραμέντο.

1 σχόλιο:

Νικόλας είπε...

ο Χριστός και η Παναγία...

Post Bottom Ad