Γνωρίζετε άραγε το ΚΕΠΠ; αν όχι δε χάσατε και τίποτα…. - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Γνωρίζετε άραγε το ΚΕΠΠ; αν όχι δε χάσατε και τίποτα….


Είναι λέει ….Ανεξάρτητη Σοσιαλδημοκρατική δεξαμενή σκέψης…..Ουάου…ου….ου….!!!!
Στα πλαίσια λοιπόν αυτά της  “διερεύνησηs” της σκέψης και των προοπτικών για επενδύσεις στην Ελλάδα κατά την πορεία της εξόδου της χώρας από την κρίση, διοργανώθηκε  συνέδριο από το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) σε συνεργασία με την Capital  Link., την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010, στο...
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στην εναρκτήρια ομιλία ο πρώην Υπουργός Οικονομίας και νυν πρόεδρος του ΚΕΠΠ κ. Γ. Παπαντωνίου προέβλεψε ότι η προσαρμογή στις νέες συνθήκες «θα είναι μακρά και ο δρόμος δύσβατος». Ο κ. Παπαντωνίου τόνισε επίσης ότι υφίσταται κίνδυνος εξόδου από την Ευρωζώνη «αν η Ελλάδα δεν αποκαταστήσει συνθήκες δημοσιονομικής σταθερότητας και δεν αναβαθμίσει την ανταγωνιστικότητα». Ωστόσο, εξέφρασε την ελπίδα πως η σημερινή κυβέρνηση θα κατορθώσει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες.
Δική μας διαπίστωση είναι αφενός μεν ότι δε χρειάζεται τόσο πια πολυμάθεια και “βουτιά” στη “δεξαμενή” της σκέψης για να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο,  με τον πρόεδρο του βαρύγδουπου στην ονομασία και τις εκδηλώσεις αυτού κέντρου και αφετέρου να εκφράσουμε την πλήρη απογοήτευση, την οργή και αγανάκτησή μας για την έλλειψη στοιχειώδους αυτοκριτικής.
Υ.Γ: (1) Το γαρ πολύ της “σκέψεως”, γεννά παραφροσύνη(όσο και της θλίψεως).
        (2) Οι αρχαίοι έλεγαν «πολυμαθίην ου διδάσκειν», δηλαδή το να ξέρεις πολλά δε σου βάζει μυαλό. Επομένως να θαυμάζει κανείς την απέραντη σοφία είναι υπερβολή. Άλλωστε κυκλοφορεί και πολλή σοφία, ανούσια και ανώφελη.

1 σχόλιο:

nick bats είπε...

geia sas paidia. exw valei to blog sas sto istologio mou an thelete to vazete kai eseis.
http://alepounews.blogspot.com/

Post Bottom Ad