"Μπράβο" στους συνδικαλισταράδες μας ... Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα..... - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

"Μπράβο" στους συνδικαλισταράδες μας ... Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.....

Τέλος οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα από το “Ζενίθ” !!!!


Δυστυχώς θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να καταλάβουμε τη δυσκολία , στην οποία βρισκόμαστε. Ο καθένας μας κοιτάζει μόνο το προσωπικό του συμφέρον και οι άλλοι ... ας κουρεύονται. Οι σκηνές... απείρου κάλους που εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι με τον αποκλεισμό από μέλη του ΠΑΜΕ είχαν σαν αποτέλεσμα η πλοιοκτήτρια εταιρία του πλοίου “Ζενίθ” να ανακοινώσει πως θα διακόψει όλες τις κρουαζιέρες που είχε προγραμματίσει για την Ελλάδα. Η κάθε πλοιοκτήτρια εταιρεία θα έκανε το ίδιο, για να προστατέψει τους πελάτες της από την ταλαιπωρία. 
Η δωδεκάωρη καθυστέρηση στον απόπλου και η απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών οδήγησε σε μια απόφαση που θα στοιχίσει στην οικονομία εκατομμύρια ευρώ.
Υπολογίζεται πως κάθε τουρίστας αφήνει περί τα 100 ευρώ στην περιοχή όπου πιάνει λιμάνι το πλοίο και έτσι με βάση το γεγονός ότι ο ΣΕΤΕ υπολογίζει μια απώλεια περίπου 60.000 επιβατών τα έσοδα που θα χαθούν υπολογίζονται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Για σκεφτείτε τώρα που τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια μας, να διώχνουμε κι εκείνους τους λίγους τουρίστες που είχαν την ιδέα να έρθουν στην Ελλάδα, για να μάς αφήσουν, έστω, λίγα ευρώ. Οι συνδικαλιστές με την εγωιστική τους στάση, έκαναν πάλι το θαύμα τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad