Τιμωρία… εδώ και τώρα!!!! Λαϊκή οργή για την ξεφτίλα της χώρας - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Τιμωρία… εδώ και τώρα!!!! Λαϊκή οργή για την ξεφτίλα της χώρας

Το θέμα παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη...
Διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση....
Το μαχαίρι θα φθάσει ως το κόκαλο...
Θα χυθεί άπλετο φως...
Για το θέμα διενεργείται προανάκριση...
Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά...
Καθημερινές αρλούμπες και παπαρολογίες που ακούμε απο τους πολιτικούς μας και ως δια μαγείας σε σύντομο χρονικό διάστημα το θέμα ξεχνιέται...

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι κατά βάση οικονομικό. Κυρίαρχο ρόλο στην κατάντια μας έχει η ατιμωρησία, η υποκρισία, ο οχαδερφισμός και η αναξιοκρατία. Όταν βέβαια και στο βαθμό που δοθεί ηχηρή απάντηση στις προκλήσεις αυτές απο την Ελληνική κοινωνία, να είστε σίγουροι ότι κατ' αναλογία θα καλυτερεύει και το μείζον επί του παρόντος οικονομικό πρόβλημα.
Κοινή απαίτηση με μια φωνή όλου του Ελληνικού λαού πρέπει να είναι σήμερα η παραδειγματική τιμωρία των επίορκων πολιτικών που ξεγύμνωσαν τη χώρα απο τα πλούτη της αλλά και τις ηθικές της αξίες. Να είστε σίγουροι ότι οι τύποι αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Απο μας εξαρτάται τι πίεση θα ασκήσουμε στην τωρινή κυβέρνηση για να τους αποκαλύψει και επίσημα, γιατί στην πραγματικότητα όλοι μας τους γνωρίζουμε.
Τιμωρία τώρα, διαπόμπευση τώρα, φυλακή τώρα!!! Επιτέλους όχι άλλες παπαρολογίες, μόνο έτσι μπορεί να πεισθεί ο λαός να υπομένει τη βαρβαρότητα των μέτρων που του επιβάλλονται.
Είναι τόσο δύσκολο άραγε να παρθούν 2-3 απλά μέτρα που θα αποθαρρύνουν όλους εκείνους που εισέρχονται στην πολιτική για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους και μόνο συμφέροντα; Ιδού λοιπόν ορισμένες απλές προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν αμέσως και για τις οποίες πρέπει να κινητοποιηθεί σύσσωμος ο Ελληνικός λαός:
1) Να αρθεί η βουλευτική ασυλία.

2) Να μην παραγράφονται με κανένα τρόπο και εφ' όρου ζωής αδικήματα που σχετίζονται με διασπάθιση δημοσίου χρήματος και προσάρτηση δημόσιας περιουσίας.

3) Να καταγραφεί η προσωπική και οικογενειακή περιουσία του οποιουδήποτε δημόσιου λειτουργού, απο την ημέρα εισόδου του στο δημόσιο και εφ' όρου ζωής, ώστε να διευκολύνεται ο έλεγχος για κάθε αδικαιολόγητη αύξησή της(ίσχυε άλλωστε τον 5ο αιώνα π.χ ,στον χρυσό δηλαδή αιώνα της Δημοκρατίας) .

4) Αν οποιοσδήποτε δημόσιος λειτουργός ζημιώσει με σκόπιμες πράξεις ή παραλείψεις του το δημόσιο, να κατάσχεται η προσωπική και οικογενειακή του περιουσία και αν δεν αρκεί για την αποκατάσταση της βλάβης να εργάζεται άμισθος πλέον στο δημόσιο.

Αυτά πριν η κοινωνική έκρηξη καταπνίξει δικαίους και αδίκους……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad