Αλ.Παπαδόπουλος (Πρώην Υπ.Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ): (Πολιτικό σθένος) VS (Πολιτικού θράσους) (Γροθιά) & (Ζητιανιά) μαζί δεν συμβαδίζουν - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Αλ.Παπαδόπουλος (Πρώην Υπ.Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ): (Πολιτικό σθένος) VS (Πολιτικού θράσους) (Γροθιά) & (Ζητιανιά) μαζί δεν συμβαδίζουν

Οριοθετώντας τις έννοιες του Πολιτικού θάρρους και Πολιτικού Θράσους, ο Πρώην Υπουργός Οικονομικών Του ΠΑΣΟΚ Κος Αλ. Παπαδόπουλος προσδιόρισε με ακρίβεια τη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος.
Και διευκρίνισε: «Ονομάσαμε αναδιανομή του εισοδήματος την διανομή των δανείων και των πόρων της ΕΕ. Η αναδιανομή θέλει πολιτικό σθένος. Για την διανομή των δανειακών, αρκεί το πολιτικό θράσος», όπως είπε, προσθέτοντας ότι «αντιπολίτευση σε αυτή την κυριαρχούσα άποψη και ιδεολογία περί αναδιανομής δεν υπήρξε».Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για μια «βαθειά αυτοκαταστροφική επιλογή που σημάδευσε την μεταπολιτευτική περίοδο, παράγοντας ένα ελληνικό φαινόμενο» με έμβλημα «ένα λαός που έχει το ένα χέρι με υψωμένη γροθιά και το άλλο στη ζητιανιά».

Εμείς απλώς προσδοκούμε, να ζητήσουν έμπρακτα (με έργα και πράξεις, όχι με λόγια) τη συγνώμη του Ελληνικού λαού, τόσο οι πολιτικοί, όσο και το συγκοινωνούν δοχείο των συνδικαλισταράδων, που ασέλγησαν ασύστολα αμφότεροι, στο κορμί της μεταπολιτευτικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad