Πανελλήνιες - Στου ΚΕΜΑΛ το σπίτι & Συνεχής συνάρτηση .... - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Πανελλήνιες - Στου ΚΕΜΑΛ το σπίτι & Συνεχής συνάρτηση ....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το έχουν παρακάνει με τα υπονοούμενα στο υπουργείο παιδείας με κείμενο λογοτεχνίας το ... "Στου Κεμαλ το σπίτι" του Γιώργου Ιωάννου . Ωραίο και ψαγμένο το θέμα όπως λένε και οι μαθητές που τα δώσανε όλα και γράψαν ότι μπορούσαν. .....

Στα μαθηματικά κατεύθυνσης τα θέματα ήταν αναμενόμενα και μάλιστα μαθητές βγήκαν και είπαν πως έχουν λύση ακριβώς τα ίδια θέματα με άλλα νούμερα "χρυσές δουλειές τα ιδιαίτερα μαθηματικών" . Οι εξετάσεις των μαθηματικών κατεύθυνσης θα μπορούσαν να είναι διαγωνίσματα σε 2ο ή και 3ο έτος πανεπιστημίου στο εξωτερικό. Το θέμα της συνεχούς συνάρτησης δυσκόλεψε κάποιους μαθητές που όμως δέχτηκαν την καζούρα των υπολοίπων γιατί δεν ήταν και τόσο δύσκολο ... Τα σημερινά αποτελέσματα είναι ... ΚΑΛΑ . Όλοι "μα όλοι" οι μαθητές πάνω κάτω γράψανε καλά .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ βεβαια αφου ηρθε και η Εμινε Ερντογαν στην Ελλαδα τι αλλο θα βαζανε :Ρ

Ανώνυμος είπε...

13,2 ΠΕΡΙΠΟΥ εγραψα γιατι μπερδεψα την κθρτοτητα καμπυλοτητα και στο 3ο θεμα βρηκα το ολοκληρωμα μηδεν διοτι αντι για 2[1/3 - (- 1/3)] εκανα 2[1/3 - 1/3)] και το βρηκα μηδεν αντι για 4/3 ποσο πιστευτε οτι θα κοψοθν για αυτο απο τα 7 που περνει?

Ανώνυμος είπε...

12-13,5 εγραπσα μαθ κατ λογο λαθων και το 15 το ειχα στο νερο κριμα δν πειραζει.

Ανώνυμος είπε...

Ανήμερα της θλιβερής επετείου της Ποντιακής Γενοκτονίας, την Τετάρτη 19 Μαΐου, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας, ζήτησε από τους μαθητές θεωρητικής κατεύθυνσης της Γ΄ λυκείου που συμμετέχουν στις απολυτήριες εξετάσεις, να αναλύσουν στο μάθημα της Νεοελληνικής...
Λογοτεχνίας το έργο του Γιώργου Ιωάννου …«Το σπίτι του Κεμάλ». Η επιλογή του συγκεκριμένου κειμένου την συγκεκριμένη ημέρα, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις αφού το έργο πραγματεύεται τις διαδοχικές επισκέψεις μίας Τουρκάλας, που εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη με την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923, στο σπίτι που έζησε, δίπλα ακριβώς από αυτό που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ και σήμερα στεγάζει το τουρκικό προξενείο. [...]


«Λυπάμαι για αυτό που έγινε. Την ίδια ώρα που ο Ελληνισμός τιμάει τους 350.000 νεκρούς της Ποντιακής Γενοκτονίας, το υπουργείο Παιδείας επέλεξε να τιμήσει τον σφαγέα τον προγόνων μας. Δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό, αλλά πολλά περίεργα συμβαίνουν τελευταία στο υπουργείο Παιδείας» δήλωσε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ.Γεώργιος Παρχαρίδης που θα αποστείλει σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς την υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.
«Με προβληματίζει η επιλογή του συγκεκριμένου θέματος, τη συγκεκριμένη μέρα. Σκεφτείτε τι θα πουν οι Σουηδοί συνάδελφοι που πρόσφατα ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας, αν πληροφορηθούν πως αντιμετωπίζει το θέμα το ελληνικό υπουργείο Παιδείας» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ.Αναστάσιος Καρυπίδης.


Την ίδια ώρα, χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη Γενοκτονία των 353.000 Ελλήνων του Πόντου.
Στην εκδήλωση μίλησαν οι βουλευτές που πρωταγωνίστησαν στην αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη σουηδική Βουλή, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία του υπερασιωνόβιου (108 ετών) Χαράλαμπου Μητσόγλου, από την Μπάφρα του Πόντου, ο οποίος αναφέρθηκε στα βιώματά του από τις τραγικές εκείνες ημέρες.
Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία η οποία ολοκληρώθηκε στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, όπου οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ θυροκόλλησαν το ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας.

Post Bottom Ad