ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. (ΑΡΗανοί και ΠΑΟΚτσήδες) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. (ΑΡΗανοί και ΠΑΟΚτσήδες)

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ «φίλαθλοι» του ΑΡΗ επιτίθενται κατά των αστυνομικών δυνάμεων και δημιουργούν κυκλοφοριακό κομφούζιο, σύγχυση και μικροεπεισόδια έξω από το γήπεδο του ΑΡΗ στην οδό Παπαναστασίου και τους γύρω δρόμους. Πληροφορίες λένε ότι τους προκάλεσαν πεζοί «φίλαθλοι» του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από το Βικελίδης.


Περίπου 100 άτομα ξεκίνησαν να πετούν φωτοβολίδες, μπουκάλια, καρέκλες πέτρες και σίδερα ενάντια στις δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας οι οποίες για ευνόητους λόγους υποχώρησαν στην πίσω πλευρά του γηπέδου, απαντώντας με ρήψη χειροβομβίδων κρότου - λάμψης και δακρυγόνων. Στη συνέχεια οι 100 και ίσως λιγότεροι «φίλαθλοι» χρησιμοποιώντας τα κινούμενα κάγκελα που βρίσκονται έξω από το γήπεδο για να δημιουργούνται διάδρομοι ασφαλείας για την άφιξη των ομάδων έκλεισαν τη δίοδο στην οδό Παπαναστασίου και στους γύρω δρόμους για να μην επιτρέψουν σε μηχανοκίνητες δυνάμεις της αστυνομίας να πλησιάσουν. Έβαλαν φωτιά στους κάδους απορριμμάτων, δημιούργησαν οδοφράγματα και περίμεναν υπομονετικά τους αστυνομικούς να εμφανιστούν. Οι αστυνομοκοί όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Απλά διευκόλυναν την κυκλοφοριακή κίνηση στους γύρω δρόμους για να προστατέψουν ανυποψίαστους πολίτες.

Και όλα αυτά συνέβαιναν στο εβδομηκοστό λεπτό κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ στο γήπεδο οι πραγματικοί φίλαθλοι πανηγύριζαν την επικράτηση της ομάδας τους κατά του αιωνίου αντιπάλου με 3-2 και την κατάκτηση της 3 θέσης του μίνι πρωταθλήματος των play off.

Όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα εμφανίστηκαν οι ομάδες καταστολής της αστυνομίας. Οι «γενναίοι»  εκατό άρχισαν να τρέχουν να μπουν μέσα στο γήπεδο για να αποχωρήσουν με τους υπόλοιπους φιλάθλους παρατώντας το χάος που είχαν δημιουργήσει να το συμμαζέψει η πυροσβεστική και οι άνθρωποι του δήμου.

Οι ομάδες αποχώρησαν χωρίς προβλήματα. Οι φίλαθλοι αποχώρησαν χωρίς προβλήματα. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν χωρίς προβλήματα. Και τι έμεινε από το χθεσινό βράδυ. Σίγουρα η επικράτηση του ΑΡΗ κατά του ΠΑΟΚ και το αναπάντητο ερώτημα.. Αν η βλακεία ήταν ποινικό αδίκημα; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad