“Επιτέλους Κε Σαμαρά ξεφορτώσου τα βαρίδια”….. - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

“Επιτέλους Κε Σαμαρά ξεφορτώσου τα βαρίδια”…..


Όταν θα το αποφασίσετε Κε Σαμαρά να είστε σίγουρος ότι θα έχετε ήδη βουλιάξει ολοκληρωτικά και σεις και το κόμμα σας(ήδη το καράβι πήρε επικίνδυνη κλίση), γιατί ο Ελληνικός λαός βαρέθηκε πια τις πολιτικές ισορροπίες, τις ίντριγκες, την επιλογή της κατάλληλης ώρας, τις «ευγένειες»,  τις δολοπλοκίες,  τις συνομωσίες και τα συντροφικά μαχαιρώματα. Ο λαός θέλει έργο, διαφάνεια, προοπτική, όραμα και όχι επικοινωνιακή πολιτική, την οποία ο
Κος Ρουσόπουλος ανήγαγε επί “βασιλείας” του στην κυβέρνηση της Ν.Δ σε μοναδική και μάλιστα αποτυχημένη ενασχόληση.
Τόσο σκουριασμένη είναι πια αυτή η πόρτα της εξόδου, που διαρκώς επικαλείστε, αλλά εδώ και έξι μήνες αρνείστε από φόβο ή αναποφασιστικότητα να ανοίξετε.
“Δεν απολογούμαι είπατε για το χθες, δε θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου.
Όποιος -το ξεκαθαρίζω- έχει βλάψει την Παράταξη, δεν θα είναι μαζί μας. Αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα”
Αυτό το τελευταίο περί στοχοποίησης γιατί το είπατε άραγε; Ξέρετε πως το ερμηνεύουμε εμείς Κε Σαμαρά…”Κάντε μου τη χάρη και ξεκουμπιστείτε, αλλά μη τυχόν και μιλήσετε, μη μας ξεμπροστιάσετε, μη μας παρασύρετε…”
Με άλλα λόγια “Nα σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω μέλι”.
Ε..εεε.. όχι Κε Σαμαρά δεν έχουμε ανάγκη απ’ αυτή τη μεθοδευμένη συγκάλυψη, την εκ του ασφαλούς “ρήξη” με το παρελθόν, την θεατρική επίδειξη δύναμης…Δυστυχώς τα γεγονότα σας έχουν ξεπεράσει Κε Σαμαρά, αδυνατείτε να παρακολουθήσετε το παρόν, πόσο μάλλον να ερμηνεύσετε και να χαράξετε δρόμους για το μέλλον…
Αυτό που μας έλειψε είναι η διαφάνεια, η αποφασιστικότητα και η ταύτιση λόγων και έργων. Κάποτε θα πρέπει να καταλάβετε πως η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού,  όπως αρέσκονται και βέβαια τους βολεύει να επικαλούνται όλοι οι πολιτικοί, αλλά της ισορροπίας ανάμεσα στο δυσάρεστο και στο καταστροφικό. (John Kenneth Galbraith)..

Υ.Σ: Ο γράφων υπήρξε σταθερός, ρομαντικός, ιδεολόγος, ανιδιοτελής και αφελής ψηφοφόρος της Ν.Δ για 32 ολόκληρα χρόνια!!!!
Dr.Query

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad