Δεν είμαστε οπαδοί , αλλά έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ ... (ΟΣΦΠ - ΚΕΔ )(vid) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Δεν είμαστε οπαδοί , αλλά έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ ... (ΟΣΦΠ - ΚΕΔ )(vid)

Είμαστε φίλαθλοι , αγαπάμε το μπάσκετ , είναι το χόμπι μας , η αγάπη μας , βλέπουμε Α1 , NBA , διαβάζουμε τα νέα του μπάσκετ στο Ιντερνετ , μελετάμε κανονισμούς που δε γνωρίζουν προπονητές και διαιτητές ..... και όμως ... Η ΚΕΔ έχει τους ΔΙΚΟΥΣ της διαιτητές .... τα δικά της παιδιά .... ανθρώπους που μπορούν να τους χειραγωγήσουν και να τους κατευθύνουν ... ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ...

Έχει καταντήσει γραφικός ο Ολυμπιακός να φωνάζει για την διαιτησία και όμως έχει δίκιο. Στο παρακάτω βιντεάκι μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα για πιο λόγο το λέμε αυτό.

Οι διαιτητές δείχνουν ότι γνωρίζουν την έννοια του κινητού σκριν στην φάση του Μπουρούση και την ξεχνούν σε περίπου 8 περιπτώσεις των ψηλών του ΠΑΟ και μαζί με 15 περίπου ακόμη λάθη εύκολα καθαρίζουν έναν αγώνα.

 Πρέπει να κινητοποιηθούν οι φίλοι του μπάσκετ για να καθαρίσει η ΛΕΡΑ, γιατί αν νομίζετε πως η βρωμιά βρίσκεται μόνο στα υψηλά κλιμάκια της διαιτησίας κάνετε λάθος ... αν δεν αλλάξει κάτι θα εκπλαγείτε μ' αυτούς που έρχονται από χαμηλότερες κατηγορίες ...

Μην ξεχάσω να σχολιάσω το ΤΥΧΑΙΟ γεγονός ότι οι γιοί όλων των ελλήνων μεγαλοδιαιτητών ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι και "αξιοκρατικά" οι καλύτεροι για να υπηρετήσουν το άθλημα και με την αξία τους ανεβαίνουν επι τροχάδην  τις κατηγορίες παραγκωνίζοντας ανθρώπους που ΑΓΑΠΟΥΝ το μπάσκετ και είναι ασυγκρίτως καλύτεροι απ' αυτούς.

Τέλος προτείνουμε τη σύσταση επιτροπής αξιολόγησης διαιτητών μπάσκετ όλων των Εθνικών κατηγοριών με δικαιοδοσία άμεσης ανάκλησης της ιδιότητας του διαιτητού και υποβάθμιση σε χαμηλότερη κατηγορία ,  δρομολογημένη ΟΧΙ φυσικά από την ΚΕΔ αλλά από το Υπ. Αθλητισμού ... για να μην πούμε από το εξωτερικό. . .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad