Κ.Κ.Ε - Λ.Α.Ο.Σ Round 1 (Γεωργιάδης - Παπακωνσταντίνου) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

Κ.Κ.Ε - Λ.Α.Ο.Σ Round 1 (Γεωργιάδης - Παπακωνσταντίνου)

Άκουσα και είδα τις δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη στη βουλή και το απλό συμπέρασμα είναι ένα. Άμα δεν έχεις την άποψη του ΚΚΕ είσαι Γερμανόψυχος προδότης ακροδέξιος και άλλα...
Επίσης η αλήθεια βρίσκεται μόνο στα λόγια της Παπαρήγα και οτιδήποτε άλλο ακουστεί είναι μεμπτό και κατακριτέο. Η απάντηση λοιπόν στο σχόλιο του βουλευτή του ΛΑΟΣ για τις περικοπές του (αριστερού χεχεχεχ ΚΚΕ) στον ραδιοφωνικό του σταθμό και στο τυπογραφείο του είναι ... ότι ο Γεωργιάδης είναι Ουρακοτάγκος... Έχετε δει το ξύλο που έχει πέσει στην βουλή στο Πακιστάν στην Κορέα και σε άλλες χώρες ? ... εκεί θα μας οδηγήσει η τιμημένη αριστερά αφού από λόγια δε καταλαβαίνουν.

Μπράβο πάντως στο ΚΚΕ που διδάσκει πολιτική αρχών, πολιτική τακτικής και γενικά την πολιτική του δρόμου ... όταν δεν έχουμε τι να πούμε ... βρίζουμε ... Ρεζίλια ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω ο Καρατζαφέρης να βάλει ηλεκτρονική διαφήμιση (ας πληρώσει όσο όσο) στο rizospastis.gr μήπως και καταλάβουν κάποιοι ότι το ΚΚΕ είναι μεγαλύτερη επιχείρηση από τους υπόλοιπους.

ΥΓ. Ο ριζο(αρχιδο)σπάστης προσπαθεί στο site του να πουλήσει ΚΑΙ διαφημίσεις ...

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Γιωργάκη Παπανδρέου διαπράττει ένα συνεχές έγκλημα για το οποίο θα μιλήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και σίγουρα θα το καταγράψουν με μαύρα γράμματα. Η επίθεση κατά των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο και η έκτασή της και ποιότητά της φανερώνει το μίσος του Παπανδρέου για τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους, μίσος για κάθε τι Ελληνικό, την γλώσσα, την παιδεία, τον πολιτισμό. Οι βουλευτές της κυβέρνησης πειθήνια όργανα ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει ο αρχηγός, κάθε ακρότητα και κάθε διαστροφή, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν και σκεπτόμενοι μόνο την καρέκλα τους. Πρόκειται για κυβέρνηση διεστραμμένων που δεν επιδέχεται πολιτική κριτική, για ανάλγητους ανθρώπους που μόνο με ψυχοπαθολογικά κριτήρια μπορεί κανείς να προσεγγίσει. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι για διάφορους λόγους προβάλλουν ελάχιστη αντίσταση και αυτό ενθαρρύνει και αποθρασύνει τους εκτελεστές του. Όταν κάποια μέρα οι εργαζόμενοι ξυπνήσουν μέσα στην κόλαση, όταν το μέλλον των παιδιών τους θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά θα είναι πού αργά!

Post Bottom Ad