Ελλάδα - Πουέρτο Ρικο (83-80) Τελικά 5 εναντίων 8 και πάλι τα καταφέραμε... (vid) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Ελλάδα - Πουέρτο Ρικο (83-80) Τελικά 5 εναντίων 8 και πάλι τα καταφέραμε... (vid)

Άθλιοι … τι και αν ήμασταν άστοχοι … τι και αν η άμυνά μας έμπαζε κάπως … όταν είπαμε να παίξουμε μπάσκετ η διαιτησία έδωσε ρεσιτάλ. Μπουρούσης, Διαμαντίδης και Ζήσης γέλασαν με την ψυχή τους σε παραπάνω από ένα...
σφυρίγματα των «εντεταλμένων» ανθέλληνων . Φάουλ, τεχνικές ποινές, 3 δευτερόλεπτα από το πουθενά και βήματα είναι σφυρίγματα που δίνονται ΜΟΝΟ στην Ελληνική ομάδα ενώ το καημένο Πουέρτο Ρίκο έχασε στο τελευταίο λεπτό και μπορεί να εκθειαστεί όταν επιστρέψει στην χώρα του. Απορούμε πραγματικά αν υπάρχει σχέδιο εναντίον της Ελλάδας και αν το σκηνικό με τους Σέρβους έχει επηρεάσει την παγκόσμια εικόνα μας. 

Για την ιστορία η Ελληνική ομάδα κέρδισε 83-80 και παρουσίασε αδυναμίες στο μακρυνό ριμπάουντ, στην άμυνα και στα τελειώματα των επιθέσεων. Δεν κατηγορώ την αστοχία γιατί το σουτ είναι και θέμα ημέρας. Άλλοτε το έχεις και άλλοτε όχι. Πρέπει να διορθωθούμε για να προχωρήσουμε και να έχουμε μέλλον στο τουρνουά.
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ τι θα δούμε στο ματς με την Τουρκία …

υγ. Τουλάχιστο οι Έλληνες παίκτες δεν αποπροσανατολίζονται με κακές διαιτησίες αφού έχουν πλέον συνηθίσει από τα ματς στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad