"Η επιστροφή του φαινομένου Ισινμπάγιεβα" - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

"Η επιστροφή του φαινομένου Ισινμπάγιεβα"

Τον Φεβρουάριο πιθανότατα θα κάνει την επανεμφάνιση της στους αγώνες η Έλενα Ισινμπάγιεβα, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (16/08).

Η Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ, κάνει από τον προηγούμενο Απρίλιο "διάλειμμα", καθώς οι αποτυχημένες εμφανίσεις της στα Παγκόσμια πρωταθλήματα κλειστού και ανοικτού, της είχαν “χτυπήσει” ένα καμπανάκι.

"Είναι βαρετό να έχεις μια κανονική ζωή. Όταν αγωνιζόμουν, ξύπναγα το πρωί και ήξερα τι θα έκανα όλη την ημέρα. Προπόνηση, ξεκούραση, φαγητό. Αυτούς τους τρεις μήνες όμως που είμαι εκτός, ξυπνάω και αναρωτιέμαι: Τι θα κάνω

σήμερα;", δήλωσε η 28χρονη Ρωσίδα.
Και συνέχισε: "Θα επιστρέψω τον Φεβρουάριο, συμμετέχοντας στους αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σεργκέι Μπούμπκα στο Ντόνετσκ. Επίσης, θα λάβω μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού και σε άλλες διοργανώσεις που ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Ο μεγάλος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 αλλά υπάρχει ακόμα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 και το τελευταίο μου Παγκόσμιο, το 2013 στη Μόσχα".

Η αποχή από τη δράση μπορεί να ήταν βαρετή, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, την βοήθησε να σκεφτεί και να αναγνωρίσει κάποια πράγματα. "Πριν όταν έπαιρνα μετάλλια δεν καταλάβαινα την αξία τους. Τώρα όμως ξέρω τι σημαίνει να είσαι η καλύτερη στον κόσμο. Γι' αυτό ανυπομονώ να αγωνιστώ και να αποδείξω ποια είμαι, ξεκινώντας από το μηδέν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad