Οι προκλήσεις Τουρκίας και FIBA λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα... - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Οι προκλήσεις Τουρκίας και FIBA λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα...

Η αντιπαλότητα είναι γνωστή ... Οι λογαριασμοί που έχουμε ..."Μπασκετικά" με τους Τούρκους είναι ανοιχτοί μετά και το τελευταίο κάζο που τους κάναμε να τους κερδίσουμε στην παράταση. Τώρα όμως ... στην πρωτεύουσα της Τουρκίας προκαλούμαστε με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Ας τα πάρουμε ένα προς ένα.

  • ΜΟΝΟ στους αγώνες της Τουρκικής ομάδας υπάρχει και παρουσίαση της αρχικής πεντάδας τύπου NBA πέραν της απλής παρουσίασης της 12άδας.(μάλλον για να νιώθει ο Τούρκογλου σα στο σπίτι του. . . ) 
  • ΜΟΝΟ στους αγώνες της Τουρκικής ομάδας υπάρχει άνθρωπος με μικρόφωνο εντός του αγωνιστικού χώρου που όταν οι Τούρκοι "φίλαθλοι" σταματήσουν να φωνάζουν τους παρακινεί να σπρώξουν την ομάδα ( φανταστείτε σε τι χάος θα αγωνιστεί η Ελληνική ομάδα ) 
  • Στο επίσημο site της FIBA για να σχολιάσεις ένα άρθρο δηλώνεις και την χώρα προέλευσης σου. Σε περίπτωση που δηλώσεις Ελλάδα το σχόλιό σου δεν δημοσιεύεται άμεσα αλλά πρέπει να περάσει από έλεγχο ... ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ λέω εγώ .... ( Δείτε το μήνυμα που σου επιστρέφει στην φωτογραφία του άρθρου ). Το ίδιο μήνυμα δημοσιεύτηκε άμεσα όταν δήλωσα χώρα προέλευσης την Μεγάλη Βρετανία .... 
  • Τούρκοι και άλλοι φιλότουρκοι μας κατηγορούν ήδη για "φιλικές" διαιτησίες και δημιουργούν θέμα εκ του μη όντος. Επίσης σχολιάζουν πως στο αγώνα μας θα χάσουμε γιατί στο γήπεδο θα υπάρχουν 10.000 πολεμιστές που δεν θα μας αφήσουν να κερδίσουμε. Ενώ επετράπη στους σχολιασμούς να αναφερθεί πως ο Περπέρογλου και ο Καιμακόγλου έχουν Τούρκικο αίμα ( γιατί , τι λογοκρισία θα ήταν αυτή αν δεν ισχύει μόνο από την μία πλευρά.???)
  • Η Fiba στα βίντεο με τα highlights των αγώνων αδικεί κατάφορα την Ελληνική ομάδα. Στην πραγματικότητα , όταν είδα το βίντεο του αγώνα Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα που κέρδισε ήταν αυτή της Λατινικής Αμερικής. Όταν δημιουργείς highlight βίντεο πάντα δίνεις λίγο μεγαλύτερη βάση στο νικητή του αγώνα. 
  • Πρόκληση η διακοπή των αγώνων του ομίλου για τον εορτασμό της αιματηρής γιορτής ( λεπτομέρειες στο προηγούμενο άρθρο .
  • Πρόκληση και η ανάμειξη του πρωθυπουργού της χώρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ... Κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Ρωσσία να τους πεί συγχαρητήρια αλλά το μεγάλο ματς είναι αυτό με την Ελλάδα ... Ότι ας πούμε θα πάει ο Παπανδρέου να πει του Σχορτσιανίτη ... ΣΟΦΟ ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ... 

Αντε να δούμε τι θα δούμε ... ας ελπίσουμε πάνω από όλα σε αυτό το ματς να βγεί κερδισμένο το Μπάσκετ και να μην έχουμε έκτροπα ...

Επιφυλασσόμαστε για την στιγμή που θα ακουστεί ο Ελληνικός εθνικός ύμνος μέσα στην Άγκυρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad