ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Ένα βίντεο που σοκάρει και προκαλεί αηδία και μένος για το άμυαλο, ανόητο και άκαρδο κορίτσι. (προσπαθούμε να είμαστε κόσμιοι) . Πριν από μερικές μέρες εμφανίστηκε στο Internet ένα βίντεο που δείχνει ένα κορίτσι να πετάει μικρά κουταβάκια στο ποτάμι.

Αν είχε σοκάρει την κοινωνία η γιαγιά που πέταξε στα σκουπίδια ένα μικρό γατάκι τότε αυτό το βίντεο πρέπει να προκαλέσει σάλο....


Το βίντεο απεικονίζει μία νεαρή η οποία χρησιμοποιώντας γάντια βγάζει από ένα κουβά μικρά κουταβάκια και με φόρα τα πετάει στο ποτάμι. Αυτό που σοκάρει ιδιαίτερα είναι η χαρά με την οποία επιδίδεται στο πέταγμα των ζωντανών και κακόμοιρων κουταβιών.

Η κοπέλα είναι από την Βοσνία και οι αστυνομικές αρχές της χώρας ερευνούν το βίντεο ώστε να την συλλάβουν. Το βίντεο δημοσίευσε στο Internet το αγόρι της μέσω ενός gaming forum. Ενώ φαίνεται πως η ίδια η κοπέλα ανέβασε ένα βίντεο στο youtube ώστε να απολογηθεί λέγοντας ότι «τα σκυλάκια είχαν προσβληθεί από ένα παράσιτο από την μητέρα τους και έπρεπε να θανατωθούν. Είχαν έναν γρήγορο θάνατο και δεν ήθελα να τα κακοποιήσω και να ταλαιπωρηθούν»

Το βίντεο είναι σοκαριστικό και δεν ενδείκνυται να το δουν άνθρωποι με φιλοζωικές ευαισθησίες.

Να τονίσουμε επίσης την άμεση αντίδραση των ανθρώπων που πρώτοι είδαν αυτό το βίντεο και το παρέπεμψαν στην αστυνομία. Η δύναμη του Internet μπορεί να χρησιμοποιείται και για καλό .

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απλό αίσχος ... απλή ανωμαλία ... απλή αρρώστια .... να το κάνουν και στην ίδια ...

Ανώνυμος είπε...

den einai kai poly sokaristiko ... poly ilithio einai ...

Post Bottom Ad