ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΣΕΠ. 2011!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΣΕΠ. 2011!!!

Από φέτος στις στρατιωτικές σχολές θα μπορούν να εισάγονται και αλλοδαποί!
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση που ήθελε όλους τους υποψήφιους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τους μελλοντικούς αξιωματικούς, να είναι Έλληνες το γένος. ...ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!

Με απλά λόγια, οι αξιωματικοί που θα γίνουν δεκτοί στη Σχολή Ευελπιδων και στις σχολές Ναυτικών Δοκίμων, Ικάρων και Σ.Σ.Α.Σ δεν απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος. Εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, αφού θα έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές, αναμένεται να βγουν οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί! Με την απόφαση αυτή, το Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι εξισώνεται η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, "καθώς η ύπαρξη καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται μόνο για την εκλογή στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση".
Χωρίς σχόλιο…..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aυτό που κάνουν είναι έγκλημα,θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.Δεν ξέρουν τι κάνουν,αποτελεί όνειδος και εσχάτη προδοσία μια τέτοια απόφαση γιατί εισάγουν σε ευαίσθητα σημεία ανθρώπους είτε με μειωμένη εθνική συνείδηση είτε δούρειους ίππους.

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio

Post Bottom Ad