Συμβούλιο Επικρατείας: Αντισυνταγματική κρίθηκε η ψήφος των αλλοδαπών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Συμβούλιο Επικρατείας: Αντισυνταγματική κρίθηκε η ψήφος των αλλοδαπών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Αντισυνταγματικό χαρακτηρίζει με απόφασή του το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, το δικαίωμα του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» των αλλοδαπών,  που ίσχυσε στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση για την αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με το νόμο 3838/2010, του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση. Για την τελική λέξη της Δικαιοσύνης, η υπόθεση παραπέμπεται από το ίδιο το ΣτΕ στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.
Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, αποκλειομένων των αλλοδαπών και τα αντίθετα που προβλέπει ο νόμος 3838/2010 περί ιθαγενοποίησης είναι αντισυνταγματικά, έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Πόσο μας στεναχωρούν και μας οργίζουν οι ασυλλόγιστες, με προφανή σκοπιμότητα και βιαστικές αποφάσεις της κυβέρνησης μας  και ειδικά τώρα στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας!
Όλα γίνονται στο πόδι και πάντα σε βάρος των ταλαίπωρων αυτοχθόνων Ελλήνων που έχουν χάσει όχι μόνο το μισθό τους, αλλά και την ηρεμία τους, αφού βέβαια γεύθηκαν την καταστροφή και την απαξίωση των περιουσιών τους στις γειτονιές όλης της χώρας από την αλόγιστη και άμετρη είσοδο των λαθρομεταναστών…..
Επιτέλους δώστε ένα τέλος……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad