Νέα μέθοδος κλοπής αυτοκινήτων στη Λυών της Γαλλίας!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Νέα μέθοδος κλοπής αυτοκινήτων στη Λυών της Γαλλίας!!!


Είσαι παρκαρισμένος στο πάρκινκ (του super market ή άλλου μαγαζιού). Βάζεις όπισθεν για να βγεις από το πάρκινκ οπότε βλέπεις κολλημένο "εμφανώς" στο πίσω μέρος του τζαμιού σου ένα χαρτί (άλλοτε μοιάζει με κλίση άλλοτε με κάτι άλλο - το έχουν βάλει επίτηδες οι "επιτήδειοι") Έχοντας αναμμένη τη μηχανή και το κλειδί στο αυτοκίνητο (και την πόρτα ορθάνοιχτη!) κατεβαίνεις να δεις το χαρτί (ή την κλίση) - Τότε μπουκάρουν 1-2 τύποι και σου ... παίρνουν το αυτοκίνητο μαζί με τα κλειδιά του σπιτιού σου, την τσάντα σου κλπ κλπ!!!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ. Συνήθισε κάθε φορά που κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο να γυρνάς το κλειδί και να το παίρνεις μαζί σου πριν ανοίξεις την πόρτα!!! - Όσο για την κλίση στο πίσω τζάμι - θα την "δούμε" αργότερα...έτσι κι αλλιώς τη "φάγαμε" (αν τη φάγαμε ... πραγματικά)!

Άλλη οδηγία: "Οδηγείτε με τις πόρτες κλειδωμένες"!!! - Έτσι αποφεύγετε να σας ανοίξουν τις πίσω πόρτες (ή ακόμη και το πορτ-μπαγκάζ!!!) και να σας πάρουν την τσάντα σας (ή άλλα προσωπικά πράγματα), όταν είσαστε μπλοκαρισμένοι στην κίνηση, από το συνοδηγό σε κάποιο μηχανάκι που θα διαφύγει οδηγώντας ανάμεσα στα αυτοκίνητα και αφήνοντάς σας ... άναυδο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad