ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!!

Τα ψέματα τελείωσαν. Μετά τα τελευταία γεγονότα, που δυστυχώς συνεχίζονται (π.χ. καταλήψεις Δημοσίων Εκπαιδευτηρίων, «αφίσες» των γνωστών παράκεντρων για νομιμοποιήσεις και ιθαγένειες, «απεργίες» πείνας.κ.τ.ο.), και ο πιο καλόπιστος ή μάλλον αφελής, κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.
Το πολιτικό μας σύστημα, υποταγμένο στη βούληση των ξένων αφεντικών και διψώντας μόνο για την εξουσία, βάλθηκε τα τελευταία χρόνια, να μας αφελληνίσει!
Αφού κατάργησε εκατοντάδες στρατόπεδα στους πλησίον των συνόρων μας Νομούς, άνοιξε τις πόρτες σ' αυτή την πρωτόγνωρη και εφιαλτική εισβολή που ούτε μετά από πολεμικές ήττες δεν συμβαίνει !! «Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε», σ' αυτό «το ξέφραγο αμπέλι».! Έφτασαν οι πολιτικοί μας ηγέτες, να νομιμοποιούν τους λαθραίους, να τους ευχαριστούν για την προτίμησή τους, να τους δίνουν ιθαγένεια (.!) και δικαίωμα ψήφου, να τους επιτρέπουν να διαδηλώνουν σπάζοντας τα πάντα στο πέρασμά τους, να τους αφήνουν ολόκληρο το χώρο των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών για αρκετούς μήνες να τον έχουν καταλάβει και να απαιτούν (!), και να συνεχίζουν με τους τελευταίους Νόμους που ψηφίσανε και όχι μόνο, να τους . Ελληνοποιούν (.!) προσκαλώντας κι άλλους. Συγχρόνως, έφθασαν να προωθούν και Νόμο για τον αποχαρακτηρισμό των ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ εκτάσεων, ως «νευραλγικής και ζωτικής Εθνικής σημασίας» και να τις παραδίδουν αμαχητί στις ορέξεις κάθε εχθρικού γείτονα ή πεμπτοφαλαγγίτη εχθρού .!
Η τελευταία όμως ιστορική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που ορίζει τα αυτονόητα και καταδικάζει ως αντισυνταγματικές, αλλά (για όποιον γνωρίζει να διαβάζει) και ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ τις αποφάσεις και σχετικούς, με το θέμα της Ιθαγένειας και της ψήφου στους «μετανάστες», Νόμους, τους χάλασε τη συνταγή και τους ανάγκασε πίσω από τις μάσκες, να δείξουν τα πραγματικά τους πρόσωπα .!
Το Σύστημα εξουσίας, λοιπόν, μαζί με τα ψευτοπροοδευτικά παπαγαλάκια του, άρχισε τις επιθέσεις και τις λοιδορίες και τους ψόγους και τις αφόρητες πιέσεις, κατά των Δικαστών του Ανωτάτου αυτού Δικαστηρίου.! Το «βήμα» στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα είναι ολοκληρωτικά δικό τους και στα έντυπα Μέσα, κατά συντριπτική πλειοψηφία..!
Στην παρούσα, όμως, φάση, αγνοούν το 99% του Ελληνικού λαού (σύμφωνα με τα δικά τους γκάλοπς, πάνω από 90%!), που ήδη βράζει και εξεγείρεται! Ο λαός ξύπνησε και διαπίστωσε ότι, όλα αυτά τα χρόνια, δεν ερχόντουσαν «φιλήσυχοι και φτωχοί μετανάστες» με την μεταναστευτική συνείδηση π.χ. του Έλληνα, που πήγαινε μόνος του να δουλέψει στις Φάμπρικες της Γερμανίας και τα ορυχεία του Βελγίου.! Αντιλήφθηκε ο Έλληνας, έστω και αργά, ότι οι ορδές αυτές (με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους), ήλθαν με την συνείδηση του ΕΠΟΙΚΟΥ!!! Αυτά, δηλαδή, που έγιναν στην Κύπρο μετά τον "Αττίλα" του 1974, τα ίδια και στον Ελλαδικό χώρο.! Απλά εδώ δεν νικηθήκαμε (έστω και με τον τρόπο που συνέβη στην Κύπρο.!), αλλά μας αποκοίμισαν και μας εξαπάτησαν!!!
Νομίζαμε ότι, τους «ξεβράζει» η θάλασσα, αλλά όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι άνθρωποι, προωθούνται βάσει σχεδίου, για να μας μετατρέψουν σε πολυπολιτισμική χοάνη.! Μας τους παρουσίαζαν σαν φιλήσυχους γείτονες ή θύματα πολέμου και τελικά, πολύ πριν από την κρίση στη Βόρεια Αφρική, μαθαίνουμε ότι, μας έχουν κατακλύσει μυριάδες Αλγερινοί και Τυνήσιοι, και μόνο από την Αίγυπτο, στην Αθήνα μας, έχουν εγκατασταθεί, την τελευταία δεκαετία, πολύ περισσότεροι από 200.000 (διακόσιες χιλιάδες) Αιγύπτιοι !!!
Κι επειδή τα μάθαμε, τους βάζουν να επαναστατούν εναντίον μας .! 
Μ' αυτόν τον τρόπο τι επιδιώκουν; Με συνοπτικές διαδικασίες να μας τρομοκρατήσουν και να μας τους επιβάλλουν!!! ΔΕΝ χάθηκε, όμως, τίποτε! ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!! Έστω κι αργά, αλλά «κάλλιο αργά παρά ποτέ»! Στο χέρι μας είναι να τους το αποδείξουμε!!! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, Τον Δικαιοκρίτη Θεό στο πλευρό μας, και τους Δικαστές του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου να στέκονται στο ύψος τους!!! «Υπάρχουν Δικασταί εις την Ελλάδα»! Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε! Ας είναι αυτοί μπροστάρηδες κι εμείς, τους στηρίζουμε και τους ακολουθούμε!!!
Ας το αποδείξουμε, σε πρώτη φάση, μέσα από τα mail και τις ιστοσελίδες μας!!!
Η ώρα είναι ΚΡΙΣΙΜΗ κι γι' αυτό ΟΛΟΙ ας συστρατευθούμε!!!
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad