ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ κάνουν χιούμορ για το πρόβλημα της Λιβύης - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ κάνουν χιούμορ για το πρόβλημα της Λιβύης

Μόνο έτσι … μόνο έτσι μπορώ να σχολιάσω την αντίδραση των 2 αριστερών κομμάτων της χώρας … Οι άνθρωποι φαίνεται να μην έχουν λογική … Έχω λοιπόν δύο ερωτησούλες να κάνω …

1ον Το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του Καντάφι ??? ( Δεν εξηγείτε αλλιώς η άρνηση να βοηθήσουν τον άμαχο πληθυσμό της Λιβύης. )

2ον ΤΟ ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν  να αφήσουμε τον άμαχο πληθυσμό της Λιβύης μαζί με τις ελάχιστες πολεμικές τους δυνάμεις να σκοτωθούν από τον τρελό δικτάτορά τους ???

3ον Υποθετικά … αν στην Ελλάδα είχαμε έναν τρελό δικτάτορα ο οποίος κάποια μέρα άρχιζε να σκοτώνει τους Έλληνες και οι Συμμαχικές δυνάμεις αποφάσιζαν να μας βοηθήσουν σκοτώνοντας τον δικτάτορα και τους υποτακτικούς του εσείς θα λέγατε όχι ??? Αφήστε μας μόνους μας ???

Και ένα μπόνους σχολιάκι … Μα καλά το ΚΚΕ έκανε πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία ??? Οι ΗΠΑ δεν ήθελαν καν να συμμετέχουν σε αυτές τις επιθέσεις αφού έχουν ήδη 2 πολεμικά μέτωπα. Να υποθέσω πως απλά στον δρόμο προς την Αμερικανική πρεσβεία έχει καλά σουβλάκια και γύρους γι' αυτό τον προτιμούν …

Πάντα με χιούμορ … γιατί αλλιώς … δεν υπάρχει …

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγαλε τι λες την παλευεις? Γνωρίζεςι γεγονοτα και μιλας για τρελους δικτάτορες? Για τραβα μίλησε με κανενα Ελληνα της Λιβυής και μετα μιλάμε!

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιό σου το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι τα ΜΜΕ έχουν καταφέρει να κάνουν τη σκέψη σου πλαστελίνη.
Παίρνει χωρίς κόπο ό, τι σχήμα θέλουν της δώσουν.
Επίσης αποδεικνύει μία πικρή αλήθεια: Κάποιοι μπορεί να μην ξέρουν την τύφλα τους για ένα συγκεκριμένο θέμα αλλα είναι ικανοί να τσακωθούν για να πείσουν ότι έχουν δίκιο.

Post Bottom Ad