Ρεζίλι και ρόμπα έγινε ο Λαζόπουλος για μία ακόμη φορά με τα "Μονταρισμένα" του (Vid) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Ρεζίλι και ρόμπα έγινε ο Λαζόπουλος για μία ακόμη φορά με τα "Μονταρισμένα" του (Vid)

Έχει καταντήσει αηδία πια... Παίρνει ο καθένας ένα βίντεο, το κόβει και το ράβει όπως θέλει για να περάσει τα μηνύματα του. Το μένος του Λαζόπουλου προς το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ το μόνο που δείχνει είναι
το φόβο του. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό το φαινόμενο. Καταντά πια αστείος και έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι ο κ. Λάκης τους ταΐζει κουτόχορτο και στο τέλος θα μείνουν 50-100 λαθρομετανάστες να παρακολουθούν την εκπομπή του.
Όσον αφορά το τωρινό ρεζιλίκι του, πρόκειται για την ατάκα "θα βουλιάξουμε τα πλοία" που ανέφερε ο Κ. Καρατζαφέρης και εννοούσε φυσικά τις Τουρκικές φρεγάτες και όχι τους λαθρομετανάστες, όπως εύκολα θα καταλάβετε αν δείτε το παρακάτω βίντεο. Ο άνθρωπος καταντά επικίνδυνος ... και δε σας λέω να σταματήσετε να τον βλέπετε ... που και που λέει κανένα καλό ανέκδοτο ... αλλά μεχρι εκεί....  ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ... η εκπομπή του είναι προπαγανδιστική, μονόπλευρη και συχνά καταντά εμπαθής ... (Δείτε το βίντεο και ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για τους βαρείς χαρακτηρισμούς των τίτλων(ζώα...κ.λ.π), που φυσικά δεν τους ενστερνιζόμαστε, πλην όμως δε βρήκαμε προς το παρόν άλλο διαθέσιμο, εξίσου αντιπροσωπευτικό και αποδεικτικό)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad