Μεθοδικοί....Εκτελεστές!!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μεθοδικοί....Εκτελεστές!!!!

Φημίζονται για την μεθοδικότητά τους οι Γερμανοί και κάποιοι τους θαυμάζουν. Αν όμως ιστορικά κρίνουμε την μεθοδικότητά τους, θα διαπιστώσουμε με αποτροπιασμό ότι, όχι μόνο προτέρημα δεν συνιστά, αλλά εντελώς αντίθετα, αποτελεί το καταστροφικότερο μειονέκτημά τους !!!
Μεθοδικά οργάνωσαν επανειλημμένα την υποδούλωση της Ευρώπης κι ολοκλήρου του Κόσμου.! Μεθοδικά κατέσφαξαν εκατομμύρια Ελλήνων, Εβραίων και όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων .! Μεθοδικά έστησαν τα Στρατόπεδα συγκεντρώσεως και πειραματίστηκαν, με την συμβολή '' ιατρών '' (..!) - χασάπηδων πάνω στα δυστυχισμένα θύματά τους .! Μεθοδικά απ' όπου πέρασαν, έσπειραν τον τρόμο και.......

το θάνατο!!! Μεθοδικά εκπαίδευσαν άκαρδους λεγεωνάριους και τους μετέτρεψαν σε φονικές μηχανές εξόντωσης, όλων των μη Α(Γ)ΡΕΙΩΝ .! Μεθοδικά μέχρι σήμερα ξαναδημιούργησαν το απάνθρωπο οικονομικό τους Δ' Ράϊχ, με την ανοχή και τη μωροπιστία όλων των ηλιθίως σκεπτομένων παγκοσμίως που πίστεψαν ότι, είναι δυνατόν να εξανθρωπισθούν οι ''υπεράνθρωποι'' νεοαττίλες του Νίτσε.! Μεθοδικά άρχισαν το νέο τους Οικονομικό πόλεμο απ΄ την Ελλάδα (όπως το 1939 τον Στρατιωτικό απ' την Πολωνία.!), για να τον επεκτείνουν (όπως και πράττουν) και στους άλλους .! Μεθοδικά εξαπατούν τους αφελείς Γάλλους συνοδοιπόρους τους, μέχρι νάρθει κι η σειρά τους, όπως πριν από εβδομήντα χρόνια έπραξαν με τους (τότε) Σοβιετικούς .! Μεθοδικά σχεδιάζουν αυτές τις οικονομικές καταστροφές, για ν' αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των (κατ' αυτούς) αδυνάτων λαών, δηλαδή, όλων των μη Γερμανών .!
Το Παντοδύναμο, όμως Χέρι, του Μεγάλου Αόρατου (όπως Τον ονομάζει ο δικός τους περίφημος καθηγητής της χειρουργικής Hans Killian), απ' αυτό το ''προτέρημά'' τους, θα τους αρπάξει και θα τους ταπεινώσει συντρίβοντάς τους, γι άλλη μιά φορά όπως πάντοτε μέχρι τώρα συνέβαινε !!!

Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad