Υπάρχουν και αυτοί που σέβονται τους αποστράτους!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Υπάρχουν και αυτοί που σέβονται τους αποστράτους!!!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι θέλει να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο των αποστράτων από τις Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Δικαίωμά του να έχει τις απόψεις του και τη πολιτική του για την οποία βεβαίως θα κριθεί.
Ο κύριος της φωτογραφίας λέγεται Adrew Robathan και είναι ο Βρετανός ΥΦΕΘΑ, αρμόδιος για θέματα “βετεράνων” στο Βρετανικό ΥΕΘΑ.
Για να μην κάνετε το σφάλμα και δώσετε την δική σας ερμηνεία στον όρο «βετεράνος», η επίσημη ιστοσελίδα του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας ορίζει ότι «βετεράνος» είναι οποιοσδήποτε υπηρέτησε τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις. Υπάρχει δε ξεχωριστή ιστοσελίδα του Υπουργείου που αναφέρεται στα δικαιώματα των
βετεράνων καθώς και στην κοινωνική μέριμνα του κράτους για την κατηγορία αυτή των πολιτών του! Επιπλέον αναδεικνύεται εκεί και το τι προσδοκά η πολιτεία από αυτούς που είναι σε θέση ακόμη (από πλευράς φυσικής κατάστασης) στο να προσφέρουν όπου και όταν χρειασθεί.
Το τι γίνεται στις ΗΠΑ δεν χρειάζεται να το πούμε μια και πρόσφατα έγινε η σχετική ομιλία του Προέδρου Ομπάμα και έλαβε την σχετική δημοσιότητα.
Καλό είναι πριν γίνονται σκληρές δηλώσεις και “τσαμπουκάδες” να ρίχνουμε μια ματιά για το τι γίνεται και λίγο παραπέρα εκεί στο εξωτερικό. Κάτι θα ξέρουν κι αυτοί οι “φράγκοι” .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad