Η ΕΑΑΣ «ΕΛΑΜΨΕ» ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΑΑΣ «ΕΛΑΜΨΕ» ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ!!!


Για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τις πρόσφατες εντυπωσιακές σε μέγεθος και σε παλμό κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των αποστράτων Αξιωματικών.
Ήμασταν εκεί και ήμασταν πολλοί. Εκατοντάδες... απόστρατοι με τις οικογένειες μας περήφανοι με το κεφάλι ψηλά, περπατήσαμε, φωνάξαμε, διαδηλώσαμε και καταχειροκροτηθήκαμε από τον λαό που παραμέριζε στο πέρασμα μας, σε ένδειξη τιμής προς τις Ε.Δ.
Κορυφαία στιγμή όταν ψάλλαμε όλοι μαζί με τον λαό τον Εθνικό Ύμνο. Εκεί πλέον μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη οι στιγμές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας. Το ΠΑΜΕ που η αλήθεια είναι ότι είχε μια επιβλητική
παρουσία ήταν δίπλα μας σε απόσταση αναπνοής αλλά και μόνο η αμηχανία και απορία που διακρίναμε στα βλέμματα τους ήταν για μας μία τεράστια ανταμοιβή. Δεν το περιμένανε ότι θα ήμασταν εκεί και θα μας επευφημούσε όλος ο λαός.

Κλείνω όχι τυχαία με το μοναδικό παράπονο, την μοναδική πικρία όλων μας που συμμετείχαμε στην μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση:

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η Ε.Α.Α.Σ; ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤHΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!

Υ.Γ.: Πρέπει άμεσα να τροποποιηθεί το καταστατικό της ΕΑΑΣ, ώστε κατά τις επόμενες εκλογές να έχουν άμεσα την δυνατότητα να θέτουν υποψηφιότητα για Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Απόστρατοι Αξιωματικοί οιοσδήποτε βαθμού και όχι μόνο βαθμού Αντιστράτηγου, Υποστράτηγου ή από μέλη ορφανικών οικογενειών εκλιπόντων Στρατιωτικών αντιστοίχου βαθμού. Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να προεδρεύουν απόστρατοι Αξιωματικοί και κάτω των 55 ετών, δηλαδή στην ηλικία αυτών που θίγονται πιο πολύ σήμερα από τα οικονομικά μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης και εκτιμάται ότι θα είναι πιο δραστήριοι (και λόγω ηλικίας) στις διεκδικήσεις μας. Παραθέτουμε παρακάτω, για την ενημέρωση σας (ιδιαίτερα το άρθρο 1 παρ. 2), την ΚΥΑ Αριθ. Φ.959.4/18/560212/Σ. 1457 με θέμα «Ρύθμιση Θεμάτων που Αφορούν την Εκλογή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς (ΕΑΑΣ) και την Αμοιβή αυτών», όπως αυτή τροποποιήθηκε με τις Φ.950/4/33426/16.3.1992 (ΦΕΚ Β' 276) και Φ.950/ 10/36613/14.7.1992 (ΦΕΚ Β' 514):                                                   
(ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΑΞΧΟΣ ε.α)                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad