“Οραματιστήκαμε τη Δημοκρατία. Οραματιστήκαμε την Ακρόπολη. Τώρα είναι καιρός να οραματιστούμε το Μέλλον” “Rebranding Greece” (video) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

“Οραματιστήκαμε τη Δημοκρατία. Οραματιστήκαμε την Ακρόπολη. Τώρα είναι καιρός να οραματιστούμε το Μέλλον” “Rebranding Greece” (video)

Στο video που ακολουθεί απολαύστε την ομιλία του Πέτρου Οικονομίδη στο 11ο Διεθνές Συνέδριο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» της ΕΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη με θέμα: Rebranding Greece.
Ο Πέτρος Οικονομίδης γεννήθηκε στη Νότιο Αφρική αλλά ζει και δραστηριοποιείται έντονα στην Ελλάδα. Είναι Global Brand and Communications Consultant με σημαντική πορεία στον χώρο της διαφήμισης.
«Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Αλλά δεν είμαστε ένα χρεοκοπημένο έθνος.
Είμαστε Έλληνες. Άνθρωποι με την δύναμη να οραματιστούμε.
Οραματιστήκαμε τη Δημοκρατία. Οραματιστήκαμε την Ακρόπολη.
Τώρα είναι καιρός να οραματιστούμε το Μέλλον»

καταλήγει o Πέτρος Οικονομίδης στην ομιλία του.Mε διεθνή πείρα, έχει εμπνευστεί και δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο γνωστά μότο μεγάλων
εταιριών (CocaCola, Apple, Audi, Volkswagen, Heineken, Pepsi-Cola, International Olympic Committee, Seychelles Tourism, Antenna, Sigma, Τράπεζα Κύπρου κ.α.).
Το 1991 δημιούργησε τη διαφημιστική καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού «Greece chosen by Gods».

Είναι επιτακτική ανάγκη και προτεραιότητα να χτίσουμε μια καινούργια εικόνα για τη χώρα μας.
Την εικόνα μιας σύγχρονης Ελλάδας του 21ου αιώνα.
Είναι απαραίτητο να δούμε την Ελλάδα ως “brand”. Και μέσα από τη λογική του “Nation Branding”, να στοχεύσουμε στο “Rebranding Greece”!
Χρειαζόμαστε μια κεντρική στρατηγική επικοινωνίας σε εθνικό επίπεδο, με αποδέκτες και στο εσωτερικό και κυρίως στο εξωτερικό.
Ένα κύριο μήνυμα που να περνάει το μήνυμα της επανάκαμψης, της επιστροφής. Ας είναι και ομπαμικό: «Yes we can!!!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad