Οι 5 καλύτερες δουλειές του κόσμου!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι 5 καλύτερες δουλειές του κόσμου!!!


Την ώρα που κάποιοι παλεύουν με νύχια και με- πολιτικά- δόντια για μια θέση στο δημόσιο, κάποιοι άλλοι έχουν καταφέρει να κάνουν πράξη το "εργασία και χαρά" και απολαμβάνουν. ζωή χαρισάμενη!

Αυτοί λοιπόν είναι οι άνθρωποι με τις πέντε καλύτερες δουλειές του κόσμου! Να τανε η ζήλεια ψώρα.

      
1. Δοκιμάστρια στρωμάτων πολυτελείας
Η 22χρονη φοιτήτρια του Birmingham City University, Roisin Madigan, κερδίζει 1.000 λίρες το μήνα για να δοκιμάζει πολυτελή κρεβάτια διάσημων σχεδιαστών. Συγκεκριμένα, αφού ρίχνει τις ξάπλες της, βαθμολογεί τα στρώματα και καταγράφει τις εμπειρίες που έζησε πάνω σε αυτά. Όνειρα γλυκά.
 
2. Δοκιμαστής νεροτσουλήθρας
Ο 29χρονος Tommy Lynch ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο όχι για τουρισμό αλλά για να δοκιμάζει. νεροτσουλήθρες! Ανάμεσα στις χώρες που έχει επισκεφτεί είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Χάλια λέμε.


3. Επαγγελματίας "δοκιμάστης" ιερόδουλων
Το όνομα του είναι Jaime Rascone και βγάζει το ψωμάκι του κάνοντας sex με νεαρές ιερόδουλες! Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά αυτός είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι οίκοι ανοχής πριν προσλάβουν καινούργιο. προσωπικό! Δώσε χαρά.
 
4. Δοκιμαστής γλυκών και ζαχαρωτών
Ο τραπεζικός λογαρισμός του 12χρονου Harry Willsher κοντεύει να "σκάσει" κάθως φοσυκώνει καθημερινά όπως ακριβώς και η κοιλιά του από τα πολλά. ζαχαρωτά! Ο μικρός συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες παρασκευής γλυκισμάτων στον κόσμο και έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει υπερήφανος καθώς έχει την πιο. γλυκιά δουλειά ever!

5. Φροντιστής στο "Paradise Island"
Ο 35χρονος Ben Southall κερδίζει 35.000 λίρες για να εξερευνεί παρθένα δάση και να κολυμπάει στα παραδεισένια νερά του τροπικού Hamilton Island στην Αυστραλία. Μεγάλο πακέτο ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad