Μετά την καταλήστευση ο εμπαιγμός των ομολογιούχων!!!(video) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Μετά την καταλήστευση ο εμπαιγμός των ομολογιούχων!!!(video)


Αφού ολοκλήρωσαν τη ληστεία σε βάρος των ομολογιούχων που εμπιστεύθηκαν τις οικονομίες τους στο ανέντιμο Ελληνικό κράτος, άρχισε πλέον το δούλεμα περί δήθεν αντιμετώπισης του θέματος στο μέλλον, γιατί τώρα δεσμευόμαστε έναντι της διεθνούς κοινής γνώμης και της αξιοπιστίας της χώρας….και άλλα τέτοια!!!
Στις 23/2 ο κ. Βενιζέλος στη Βουλή είχε δηλώσει ότι τα φυσικά πρόσωπα που κατέχουν Ελληνικά Ομόλογα θα αποζημιωθούν:
«θα βρεθεί τρόπος ώστε να αποζημιωθούν οι Έλληνες αποταμιευτές για τις απώλειες που θα έχουν οι τοποθετήσεις τους σε ελληνικά ομόλογα που θα κουρευτούν».
Μόλις στις  7/3 στο Real FM ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωνε πως "θα υπάρξει μηχανισμός αναπλήρωσης απωλειών" για τους πολίτες που, αντί να καταθέσουν τα λεφτά τους στις τράπεζες, είχαν πάρει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου

Διαβάστε τώρα σημερινές δηλώσεις του Γιούνκερ και του Βενιζέλου για να καταλάβετε πώς ο υπουργός κοροϊδεύει 11.500 ανθρώπους που έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους ...
Γιούνκερ:
Στο πλαίσιο αυτό λάβαμε διαβεβαιώσεις από την Ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή απ΄ τον υπουργό Οικονομικών που είναι μέλος της, ότι δε θα αποζημιωθεί άμεσα ή έμμεσα κανένα φυσικό πρόσωπο.
Bενιζέλος:
Για τα φυσικά πρόσωπα δεν έχω να προσθέσω τώρα τίποτα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε τέτοια συζήτηση. Ο κ.Γιούνκερ είπε την άποψη του Eurogroup.

Δηλαδή κ Βενιζέλο θέλετε να μας πείσετε πως είστε τόσο αφελής, ώστε δεν αναμένατε τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων εταίρων μας όταν βεβαιώνατε στη Βουλή ότι θα βρεθεί τρόπος να καλυφθούν πλήρως;;; Τώρα χρειάζεται να αναζητήσετε τον τρόπο και ζητάτε και το χρόνο για να κάνετε το αυτονόητο; Πολύ κο-κο και κανένα αβγό κ. Βενιζέλο!!!
Αναζητάτε μήπως άλλοθι για να κρατήσετε σε ομηρία όλους αυτούς τους εξαπατημένους μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογές; Πλανάσθε πλάνην οικτράν κ.Βενιζέλο, “Τη μέρα που ο οίκτος γίνεται εμπαιγμός, αρχίζει μια εποχή βαρβαρότητος”.

Μια υπενθύμιση κ. υπουργέ και οσονούπω πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ: Μπορούμε να αποφύγουμε τις ευθύνες μας, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις συνέπειες επειδή αποφύγαμε τις ευθύνες μας.
Όσο για τον πρωθυπουργεύοντα κ.Παπαδήμο γνωρίζαμε εξαρχής ότι ο ρόλος του ως ηγέτη της βραχύβιας αυτής Κυβέρνησης (των 50+ Υπουργών και Υφυπουργών) θα ήταν διεκπεραιωτικός, εκείνο που δε γνωρίζαμε αλλά μάθαμε προσφάτως, είναι ότι ο τίτλος του τραπεζίτη προηγείται της έννοιας Άνθρωπος. Κρίμα.......

Δυστυχώς κ. Βενιζέλο οδηγείτε τους λεηλατημένους ομολογιούχους στη μοναδική επιλογή “Παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και συμβαίνει κάτι φοβερό: Δεν έχεις κανέναν να ρίξεις το φταίξιμο”.

Λαφτσόπουλος Σταύρος
Οικονομολόγος

Δείτε το αποκαλυπτικό video:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad