Ποιοι είναι πίσω από το κόμμα "Δημιουργία Ξανά" - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Ποιοι είναι πίσω από το κόμμα "Δημιουργία Ξανά"


Άνθρωποι της αγοράς με πολλά ένσημα διεκδικούν την ψήφο μας. Λένε ναι στην Ε.Ε με νόμισμα το ευρώ και οχι στο μεγάλο διεφθαρμένο κράτος και τον χρηματοδοτούμενο μαφιόζικο συνδικαλισμό. Έχουν πρόγραμμα για την Παιδεία, πιστεύουν στην ελληνική Ναυτιλία και δηλώνουν έτοιμοι να κυβερνήσουν.

Το κόμμα "Δημιουργία Ξανά" είναι μια πολιτική κίνηση, ένα επίσημο κόμμα από ανθρώπους της παραγωγικής οικονομίας που έχουν εργαστεί και ξέρουν πως βγαίνουν τα λεφτά. Έχουν ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια και είναι έτοιμοι να δώσουν σε οποιονδήποτε το ζητήσει, ονόματα,
διευθύνσεις, βιογραφικά, ακόμη και ακτινογραφία...θώρακος!
"Είναι τέτοια η καχυποψία των πολιτών και είναι τόσο δικαιολογημένη που θα κάνουμε ακόμη και αυτό" λέει με χιούμορ ο επικεφαλής του κόμματος Θάνος Τζήμερος και συνεχίζει "μας αρέσουν οι δύσπιστοι ψηφοφόροι γιατί τόσα έχουν δει τα μάτια μας. Εμείς έχουμε ανεβάσει στο διαδίκτυο όλες τις πληροφορίες. Πως λεγόμαστε, ποιοι είμαστε, διευθύνσεις, οικονομικά, βιογραφικά στοιχεία και εάν θέλουν και ακτινογραφίες θώρακος, πολύ ευχαρίστως να τις ανεβάσουμε και αυτές. Όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, όλο είναι διεφθαρμένο. Οι πάντες είναι ηθοποιοί ενός θιάσου που μας εξευτέλισε σ’ όλο τον κόσμο και συνεχίζουν να το κάνουν. Οι άνθρωποι που μας οδήγησαν στην καταστροφή αποκλείεται να μας βγάλουν από αυτή. Στα προγράμματά τους δεν υπάρχει ούτε μια μεταρρυθμιστική πρόταση. Όλα είναι στρογγυλευμένα, να μη στεναχωρήσουν και να μη θίξουν κανέναν".
Ο κύριος Τζήμερος δηλώνει πως είναι έτοιμος να γίνει ακόμη και πρωθυπουργός εάν οι πολίτες τον εκλέξουν πρώτο κόμμα και αποσαφηνίζει πως υπάρχουν τα στελέχη εκείνα που θα τους εμπιστευτεί υπουργεία. Πιστεύει στο μικρό και ευέλικτο λειτουργικό κράτος και φυσικά στα ολιγάριθμα υπουργικά σχήματα.

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
"Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη. Δεν μπορεί η χώρα μας να γίνει η βόρεια Κορέα της Ευρώπης, ούτε η Κούβα. Στην Ευρώπη, με νόμισμα το ευρώ και δουλειά για να εκσυγχρονιστούν όλοι οι θεσμοί. Και το τραπεζικό σύστημα πάσχει και το χρηματοπιστωτικό σύστημα χρειάζεται αναμόρφωση γιατί έχει γίνει ένα παγκόσμιο καζίνο και οι θεσμοί της Ευρώπης είναι δυσκίνητοι, το αναγνωρίζουμε αλλά τις λύσεις θα τις βρούμε μαζί. Το οικονομικό μας πρόγραμμα δεν έχει τίποτα το πρωτότυπο. Είμαστε υπέρ ενός μικρού κράτους. Είναι σαν όλοι οι Έλληνες και όσοι εργάζονται στον ιδιωτικό και όσοι εργάζονται στον δημόσιο τομέα να είμαστε επιβάτες σε ένα μικρό λεωφορείο το οποίο έχει κολλήσει στην άμμο. Και αντί να κατέβουμε όλοι και να αρχίσουμε να σπρώχνουμε, αλλάζουμε θέσεις μέσα στο λεωφορείο και ζητάμε από τον οδηγό να ξεκολλήσει το όχημα" είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Τζήμερος.

"Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ"
"Ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα έτσι όπως γίνεται είναι η άλλη πλευρά της μαφίας, το τρίτο πόδι, δηλαδή κράτος, κυβερνητικοί φορείς και συνδικαλιστές κουμπάροι διαπλέκονται" λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Τζήμερος. "Ο κρατικός συνδικαλισμός είναι κάτι αντιφατικό. Συνδικαλίζεται κάποιος για να προστατευτεί απο την αυθαιρεσία. Εμείς είμαστε υπέρ του συνδικαλισμού, όταν όμως εργοδότης είναι το κράτος, ο συνδικαλιστής που είναι σε κρατική υπηρεσία ουσιαστικά εκβιάζει το υπόλοιπο μέρος του πληθυσμού για να πάρει δικαιώματα που συνήθως είναι μισθολογικά. Δεν μπορεί ο συνδικαλιστής να κατεβάζει τον διακόπτη του ρεύματος, ούτε να κλείνει τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα δικαστήρια. Ο εργοδότης και ο συνδικαλιστής είναι εξ΄ορισμού κοινωνικοί αντίπαλοι, είναι δυνατόν ο εργοδότης να χρηματοδοτεί τον συνδικαλιστή; Έφτασαν οι κρατικοί συνδικαλιστές να αλώσουν τα κόμματα και να τους υπαγορεύουν τι θα κάνουν".

Συνεχίζοντας να ξεδιπλώνει τις θέσεις του κόμματος του στάθηκε ιδιαίτερα στην Παιδεία και στη Ναυτιλία.

ΠΑΙΔΕΙΑ
"Θεωρούμε ότι η παιδεία στην Ελλάδα χρεοκόπησε πρώτη και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως αλλάζει το σύστημα κάθε φορά που αλλάζει υπουργός. Δεν είναι δυνατόν η παιδεία να είναι υπό κομματικό έλεγχο, χρειάζεται μακροπρόθεσμος σχεδιασμός. Άρα η παιδεία θα πρέπει να αυτοδιοικείται από μια 7μελή η 10μελή επιτροπή σοφών από Έλληνες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και Υπουργός Παιδείας θα εκλέγεται απ’ αυτή την επιτροπή. Και μη σκεφτείτε τίποτα παππούδες με γενειάδες. Υπάρχουν εξαιρετικοί Έλληνες, παράδειγμα ο Δασκαλάκης του ΜΙΤ, οι οποίοι έχουν κάνει αίσθηση στο εξωτερικό και θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με τη γνώση και την εμπειρία τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας εκπαιδευτικός που βαριέται πρέπει να διδάσκει τα παιδιά".

ΝΑΥΤΙΛΙΑ
"Η ναυτιλία είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας. Παρά την κρίση τα έσοδα το 2010 σε ξένο συνάλλαγμα έφτασαν τα 15,5 δις ευρώ. Τα τελευταία 10 χρόνια η ναυτιλία συνεισέφερε 140 δις ευρώ σε εισπράξεις, είναι έγκλημα αυτή τη βαριά βιομηχανία να μην την βοηθάμε εξαιτίας των αριστερίστικων αγκυλώσεων. Ο Πειραιάς θα μπορούσε να γίνει ένα παγκόσμιο ναυτικό κέντρο. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ελληνικός νηογνώμονας.

"ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ"
"Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, δεν έχουμε πολιτικό μικρόβιο, έχουμε όμως πολιτική σκέψη. Όλα αυτά τα χρόνια απείχαμε από την πολιτική σκηνή ακριβές επειδή έχουμε πολιτική σκέψη. Τώρα το σάπιο πολιτικό σύστημα κατέρρευσε. Ο ψηφοφόρος να ψηφίσει εμάς γιατί εμείς έχουμε δουλέψει και έχουμε πολλά ένσημα ο κάθε ένας από εμάς. Δεν είμαστε παιδιά του κομματικού σωλήνα ή  καθηγητές που μάθαμε την οικονομία από τα βιβλία. Παραιτούμεθα οικιοθελώς απο τη βουλευτική ασυλία, δεν δεχόμαστε να πάρουμε ούτε ένα ευρώ από τη βουλευτική μας ιδιότητα (αν προκύψει). Δεν πάμε στην πολιτική για να γίνουμε πολιτικοί, πάμε για να ξηλώσουμε το φαύλο πολιτικό σύστημα, αρκετά πια τους ανεχτήκαμε" είπε τέλος ο κύριος Τζήμερος. Τα συμπεράσματα και η αξιολόγηση των θέσεων του κόμματος αποκλειστικά...δικά σας!

Πηγή: Newsit
To site της Δημιουργίας Ξανά είναι:

Post Bottom Ad