Ποιοι είναι οι δυνάστες της Ευρώπης και οι πολιτικοί συνεργοί τους... (video) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Ποιοι είναι οι δυνάστες της Ευρώπης και οι πολιτικοί συνεργοί τους... (video)


Απαντήσεις από το Γερμανό παρακαλώ Δρ.Rath, που προτρέπει τους Ευρωπαίους να μην πιστεύουν κανένα πολιτικό, που τους υπόσχεται ότι μέσω της υποταγής στους όρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπορούν να απελευθερωθούν από τους οικονομικούς περιορισμούς, να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων και να επιτύχουν οικονομική ανάπτυξη. Ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Όταν οι πολιτικοί συνεργοί των καρτέλ στις Βρυξέλλες
και στις πρωτεύουσες των χωρών σας κάνουν λόγο για δημοκρατία, εννοούν την επιβολή  της δικτατορίας τους.

Ο Δρ.Rath θα είναι στην ΑΘήνα στις 30 Απριλίου 2012 . Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ομιλία του. Ξενοδοχείο Imperial 6μμ.

Στο παρακάτω video που είναι από την εκδήλωση στις 13 Μαρτίου 2012 στο Βερολίνο, ο Δρ Rath καλεί τον κόσμο της Γερμανίας και της Ευρώπης γενικότερα, να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Είναι ένα κάλεσμα για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια δημοκρατική Ευρώπη για το λαό, από τον ίδιο το λαό - δημιουργώντας μια νέα εποχή στα συστήματα υγείας, τα οποία θα είναι πλέον προσανατολισμένα στην πραγματική πρόληψη και τελικά στην εξάλειψη των ασθενειών. Τα ήδη διαθέσιμα, επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα ερευνών, που είναι βασισμένα σε φυσικές θεραπείες, δείχνουν ξεκάθαρα πώς είναι ικανά να μειώσουν κοινές ασθένειες της εποχής μας στο ελάχιστο, σε σχέση με την παρούσα κατάσταση. Αλλά αυτός ο εκπληκτικός «Κόσμος Χωρίς Ασθένειες» δεν θα μας χαριστεί έτσι απλά, αφού κάθε μια από αυτές τις ασθένειες είναι για τη φαρμακευτική βιομηχανία και μια αγορά αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κόσμο χωρίς ασθένειες, για εμάς και τα παιδιά μας: πρέπει να δεσμευτούμε σε αυτόν το αγώνα. Και η ώρα είναι ΤΩΡΑ!!!

Δείτε το αποκαλυπτικό video που αφιερώνεται εξαιρετικά στους κατ’ επανάληψη επίδοξους σωτήρες μας!!!
 

Post Bottom Ad