Στράτα ……Στρατούλα προχωρούν τα μαθήματα σύγχρονης Οικονομίας & Τραπεζικής στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Στράτα ……Στρατούλα προχωρούν τα μαθήματα σύγχρονης Οικονομίας & Τραπεζικής στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α!!!


Η προχθεσινή απίθανη δήλωση του κ. Στρατούλη, σχετικά με την τύχη των ιδιωτικών καταθέσεων, εξελίχθηκε σε παρωδία ανάξια σχολιασμού,  προκάλεσε απίστευτη σύγχυση, που έρχεται να συμπληρώσει τη δήλωση του κ. Γλέζου περί κατάσχεσης κεφαλαίων άνω των 20.000 ευρώ, ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο των επίδοξων νεοσωτήρων μας.
Αποδεικνύει τον ερασιτεχνισμό και την ασυναρτησία της σκέψης που διακατέχει τους επίδοξους ηγέτες του χάους.
Ο κ.Στρατούλης επισήμανε πως :  "Οι τράπεζες έχουν ήδη 165 δισ. σε καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Αυτές είναι δικές μας, όχι των τραπεζών. Με άμεσο δημόσιο έλεγχο των τραπεζών, εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα για ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας".
Σε ερώτηση αν σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο  ΣΥΡΙΖΑ θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, το κορυφαίο στέλεχος του Συνασπισμού ξεκαθάρισε πως :«Είπαμε θα εγγυηθούμε, δεν θα δεσμεύσουμε τις δεσμεύσεις των πολιτών».
Δείτε παρακάτω στο video που ακολουθεί και ειδικά μετά το 4:10 τις περίφημες δηλώσεις του επίδοξου φωστήρα της οικονομίας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…..
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;…. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;….
 

Post Bottom Ad