Τι δεν καταλαβαίνεις για τη "δημιουργία, ξανά!"; - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Τι δεν καταλαβαίνεις για τη "δημιουργία, ξανά!";


Ο Τζήμερος πάντα ήθελε να συνεργαστεί με την Ντόρα αλλά η Ντόρα την κοπάνησε και πήγε στην ΝΔ.
Ο Μάνος ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην ΝΔ αλλά έβαλε βέτο ο κουρασμένος Καραμανλής. Τότε ο Μάνος έκανε στροφή και συνεργάστηκε με τον Τζήμερο ευχόμενος όμως (ο Μάνος) να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ για να μάθει ο Καραμανλής που δεν ήθελε πίσω τον Μάνο.Ο Τζήμερος που ήθελε πολιτική χωρίς πολιτικούς, αλλά ήθελε το Μάνο και την Ντόρα φορτώθηκε τελικά τον Βαλλιανάτο που δεν τον ήθελε.
Ο Τζήμερος που δεν ήθελε πολιτικούς, ήθελε τα παιδιά των πολιτικών και έτσι μας έφερε τον γιό του Ροκόφυλλου, ο οποίος είναι στην παρέα του μεγαλοεπιχειρηματία Βαρδινογιάννη και έτσι ξαφνικά το σταρ έκανε ένα διάλειμμα απο το να δείχνει κώλους και άρχισε να δείχνει Τζήμερο.
Ο Ροκόφυλλος που στρατεύθηκε με τον Τζήμερο λόγω της κρισιμότητας των περιστάσεων, μόλις έφαγε το κράξιμο ξέχασε στη στιγμή την κρισιμότητα των περιστάσεων και την κοπάνησε.
Ο Τζήμερος νευρίασε που του έφυγε η κόρη του Μητσοτάκη και για να την εκδικηθεί έβαλε πρώτη υποψήφια στο επικρατείας την ανηψιά του Μητσοτάκη, την Λυμπεράκη.
Ο Βερούτης που ήταν στο κόμμα που δεν ήθελε πολιτικούς, έβλεπε με καλό μάτι την συνεργασία με πολιτικούς όπως η Ντόρα και ο Μάνος, αλλά μας ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος διότι θέλει με την συμβολική του αυτή κίνηση να σφυρηλατήσει την ενότητα που απειλείται.
Ο Τζήμερος του κόμματος χωρίς πολιτικούς αντικατέστησε τον Βερούτη, με τον τραπεζίτη που τον βοήθησε να έρθει πιο κοντά στους πολιτικούς, τον Τανισκίδη.
Ο Βερούτης που ήθελε με την συμβολική του αποχή απο τις λίστες να σφυρηλατήσει την ενότητα αποφάσισε να βάλει μπουρλότο στην ενότητα και την κοπάνησε απο το κόμμα χωρίς πολιτικούς για να πάει στο κόμμα που μέχρι χθες έλεγαν μαζί με τον Τζήμερο ότι είναι συμμορία.
Αμέσως βγήκε ο Σιάτρας που μέχρι χθες σιωπούσε για να μας ενημερώσει ότι ο Βερούτης χολώθηκε γιατί τον πέταξαν έξω απο εκλόγιμη θέση για να βάλουν στη θέση του τον τραπεζίτη - προξενήτρα, ενώ μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο Βερούτης δεν χολώθηκε αλλά έκανε μία πράξη αλτρουισμού.
Ο Τζήμερος κάνει την πάπια και δεν παίρνει θέση στο θέμα.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Πηγή: ολοήμερο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ
          http://olimeris.blogspot.gr

Post Bottom Ad