Αποκαλύπτονται οι Ανακρίβειες & Ψευτιές Βενιζέλου!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Αποκαλύπτονται οι Ανακρίβειες & Ψευτιές Βενιζέλου!!!Αφιερωμένο εξαιρετικά σ' όλους τους ποιούντες την νήσσαν(σ’ αυτούς που κάνουν την πάπια) πολιτικούς:
Είναι γνωστό πως ένα πρόβλημα βρίσκει λύση όταν ξεχωρίσει απ' το σωρό και δοθεί ιδιαίτερο βάρος και ενδιαφέρον για την επίλυσή του....Όλα είναι θέμα προτεραιότητας....Δυστυχώς και η παρούσα κυβέρνηση πέραν απο ευχολόγια και ανέξοδες καταδίκες των υπευθύνων αρνείται να ασχοληθεί και να δώσει την προτεραιότητα που αρμόζει στο μέγιστο αυτό θέμα της αναξιοπιστίας της χώρας, που αμαυρώνει και δηλητηριάζει τις σχέσεις πολίτη-Κράτους.
Η εξουσία που «ληστεύει» ως «εγκληματική» οργάνωση τον πολίτη, δε μπορεί να απαιτεί υποδειγματική συμπεριφορά από ελεύθερους στη συνείδηση, ανθρώπους.
Ο  Α. Σαμαράς, πριν τις εκλογές, υποσχέθηκε πολλά. Το έκαναν και άλλοι αλλά αυτός είναι πλέον ο πρωθυπουργός! Είναι ο πρώτος εγγυητής της ομαλής πολιτικής και οικονομικής δραστηριότητας του πολίτη. Αυτός είναι που πρέπει να δώσει τη λύση. 
Σε μια ελληνική κοινωνία που μαστίζεται από την αστάθεια και την έλλειψη εμπιστοσύνης, επιτέλους, η ίδια η πολιτεία οφείλει να ανοίξει πρώτη το δρόμο της αποκατάστασης της πίστης των πολιτών.

Ατέλειωτα γιατί αναζητούν απάντηση....Δώστε επιτέλους λύση πριν η αδικία μετατραπεί σε τσουνάμι και καταπνίξει σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο...
Δεν είναι δυνατόν να σταθεί έννομη πολιτεία κάτω απο το βάρος αυτού του γιγαντιαίου ανοσιουργήματος....
Οι καταληστευμένοι από το κράτος ομολογιούχοι δε ζητούν απλά τη συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου.....Δε ζητούν απλά την κατανόησή του...
ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....Η υπομονή όλων  έχει πλέον εξαντληθεί μετά το διαρκή και συστηματικό εμπαιγμό τους(προεξάρχοντος φυσικά του Βενιζέλου) και την ένοχη σιωπή και υποκριτική διάθεση των υπολοίπων....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.Π.Ο.Ε.Δ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 68η  19-11-2012 Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου (ΣΥ.Φ.Π.Ο.Ε.Δ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ με άρθρο παρέμβασή του την Κυριακή που μας πέρασε, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε σύγχυση.

Σε άρθρο του που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα, κατηγορεί εγνωσμένου κύρους δημοσιογράφους ότι παραπληροφορούν τον κόσμο σχετικά με το θέμα των Ομολογιούχων.
Οι δημοσιογράφοι που μέσα από τα άρθρα τους εξήγησαν τους λόγους της πολύχρονης αγανάκτησής των ομολογιούχων, αλλά και τα γεγονότα που του οδήγησαν την περασμένη βδομάδα σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος κατηγορήθηκαν από τον κύριο Βενιζέλο ότι ο τρόπος που προσέγγισαν το θέμα είναι απόλυτος και απλουστευτικός, καθώς και ότι αποσιωπά όσα στοιχεία δυσκολεύουν τις συνεπαγωγές του.
Εμείς ευχαριστούμε τους αρθρογράφους για την εξιστόρηση των πραγματικών γεγονότων.
Ο κύριος Βενιζέλος προφανώς βρίσκεται σε σύγχυση διότι έχει ξεχάσει τις ίδιες τις υποσχέσεις του όταν ήταν ακόμα υπουργός οικονομικών ότι ...τα φυσικά πρόσωπα που αποταμίευσαν σε τίτλους του Ελληνικού δημοσίου, θα βρεθεί τρόπος να καλυφθούν απολύτως... (Βουλή 23-2-2012). Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τις δηλώσεις του αυτές, και ενώ και ο ίδιος είναι ένας από τους τωρινούς κυβερνητικούς εταίρους, τα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στο PSI+ έχουν μείνει απολύτως εκτεθειμένα.

Βρίσκεται σε σύγχυση διότι έχει μπερδέψει τους Έλληνες αποταμιευτές που εμπιστεύθηκαν το Ελληνικό κράτος με τους διεθνείς κερδοσκόπους και τους θεσμικούς επενδυτές. Μπερδεύει τις δυνητικές λύσεις που μπορούν να εφαρμόσουν οι θεσμικοί επενδυτές, τα ταμεία και οι τράπεζες με τις επιλογές του απλού κοσμάκη. Έτσι θεωρεί ότι η καλύτερη λύση π.χ. για τον κ. Γιώργο των 82 ετών που τα αποταμιευτικά του ομόλογα έληγαν σε ένα έτος, είναι να χρησιμοποιήσει τα ρέστα σε ψιλά του έδωσε το παντελώς αναξιόπιστο πλέον Ελληνικό κράτος μετά το PSI+ για να αγοράσει ακόμα περισσότερα ομόλογα του 2042 με σκοπό να ρεφάρει σε τριάντα χρόνια! Ξεχνάει ότι είναι απίθανο ο κ. Γιώργος να ζει το 2042 όποτε η επιλογή αυτή είναι σαν να μην υπάρχει γι’ αυτόν. Επίσης δεν γνωρίζει καν ότι τα νέα Ελληνικά ΟΕΔ έχουν διαβάθμιση CCC και δεν είναι εγγυημένα από τον EFSF όπως με τη δήλωσή του υποστηρίζει.

Βρίσκεται σε σύγχυση διότι ξεχνάει ότι η πρόταση για την επανεπένδυση των μετρητών του esfs δεν προήλθε από αυτόν, αλλά από τον ίδιο το σύλλογό μας. Με μια όμως βασική προ-υπόθεση! Όλα τα ομόλογα λήξης 2042 που θα είχαμε στην κατοχή μας μετά τη
συναλλαγή (αυτά που θα αγοράζαμε και αυτά που μας έδωσαν με το ζόρι) ύψους 140% να τα ανταλλάσσαμε με ομόλογα ή κατάθεση η άλλο τραπεζικό προϊόν αξίας 100% αλλά που θα έληγε σε εύλογο χρονικό διάστημα (πχ 5 χρόνια ή λιγότερο). Έτσι το κράτος θα μείωνε το ονομαστικό του χρέους (από 140% σε 100%) και εμείς θα παίρναμε τα χρήματά μας όσο ακόμα είμαστε εν ζωή και όχι μετά θάνατο. Αυτή είναι η λύση που είχε πάρει θετική γνωμοδότηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και που και τα τρία κόμματα της σημερινής κυβέρνησης είχαν δεχθεί και προσθέσει στις προγραμματικές δηλώσεις τους. Αυτή είναι η λύση που είχε αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο enikos.gr (11-4-2012).

Βρίσκεται σε σύγχυση στην απόπειρά του να επηρεάσει τη δικαιοσύνη, διότι ξεχνάει ότι με τη συμμετοχή των φυσικών προσώπων στο PSI+, χωρίς τη συναίνεσή τους, έχουν καταστρατηγηθεί βασικές αρχές του Ελληνικού συντάγματος και της ΕΣΔΑ, όπως η αρχή της αναλογικότητας και η αρχή της προστασίας της περιουσίας του ανθρώπου. Και αυτό διότι από τους 10 εκ Έλληνες μονάχα οι 15000 ομολογιούχοι κλήθηκαν να πληρώσουν το PSI+ με το 80% της περιουσίας τους. Ξεχνάει μάλιστα τα ίδια τα λεγόμενά του όταν μας συνάντησε και μας έκλεισε το μάτι σε μελλοντικές δικαστικές μας διεκδικήσεις. Όμως η αίτηση ακύρωσης που έχουμε καταθέσει στο ΣτΕ και δυστυχώς δεν έχει πάρει ακόμα ημερομηνία εκδίκασης, δεν στοχεύει στην ακύρωση του PSI+ στο σύνολό του, αλλά αποκλειστικά και μόνο στην ακύρωση της συμμετοχής της φυσικών προσώπων στη διαδικασία, γεγονός που και ο ίδιος μας "συμβούλεψε" να κάνουμε στην συνάντηση που είχαμε μαζί του.


Κατανοούμε ότι ο κ Βενιζέλος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα Όμως ειλικρινά αν το μόνο που μπορεί να κάνει το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι να ρίχνει τις ευθύνες για τις απαράδεκτες πολιτικές του γκάφες στους πολιτικούς του αντίπαλους (με τους οποίους συγκυβερνά) ή σε ξένους δακτύλους, ίσως είναι προτιμότερο να αποχωρήσει για να αναλάβουν άλλοι ικανότεροι.


Η μετατόπιση ευθυνών δεν προσφέρεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί !

http://www.fpoed.gr/ 

Post Bottom Ad