Πανευρωπαϊκή αλλά και Ελληνική Συλλογή υπογραφών ΕΝΑΝΤΙΑ στην ιδιωτικοποίηση του Νερού...(video) - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Πανευρωπαϊκή αλλά και Ελληνική Συλλογή υπογραφών ΕΝΑΝΤΙΑ στην ιδιωτικοποίηση του Νερού...(video)Αντισταθείτε….  
ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

 Η Κομισιόν προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού σ’ όλη την Ευρώπη, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο κίνημα διαμαρτυρίας στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ήδη περισσότεροι από 1.000.000 Γερμανοί έχουν υπογράψει ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, χιλιάδες πολίτες από όλη την Ευρώπη, αλλά μόλις 800 Έλληνες! 
Δεν είπαν βέβαια και τα ΜΜΕ τίποτα γι αυτό!

Η συλλογή υπογραφών γίνεται  εντός επίσημου ευρωπαϊκού θεσμικού πλαισίου. Μόλις συγκεντρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός υπογραφών από 7 χώρες, τότε δεσμεύεται η Κομισιόν να επανεξετάσει το ζήτημα! Τον ελάχιστο αριθμό έχουν πιάσει ήδη οι Γερμανία, Αυστρία και Βέλγιο, ενώ Ελλάδα και Κύπρος έχουν τον χαμηλότερο αριθμό υπογραφών!
 Ενημερώσου, αν συμφωνείς ψήφισε*
 *Βάσει των νόμων της Ελλάδας, για να είναι έγκυρη η υπογραφή σου στην επίσημη αυτή διαδικασία, πρέπει να βάλεις και τα στοιχεία ταυτότητάς σου


ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ στο http://www.right2water.eu/el   (πατήστε «υποστήριξη» και συμπληρώστε τα στοιχεία σας) Κοινοποιείστε το σ’ όσους περισσότερους μπορείτε.  
Για το πόσο σοβαρό είναι το θέμα δείτε το video που ακολουθεί της Γερμανικής τηλεόρασης!!!
 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4SrWZE5P-uU


Δείτε επίσης στο  http://www.savegreekwater.org/?page_id=2


την Ελληνική εκδοχή της πρωτοβουλίας για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα και υπογράψτε δηλώνοντας απλώς μια διεύθυνση e-mail


Post Bottom Ad