Tι να περιμένει κανείς από τους εκπροσώπους της Ελληνικής Δημοκρατίας; - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Tι να περιμένει κανείς από τους εκπροσώπους της Ελληνικής Δημοκρατίας;Σκέψεις και απόψεις ενός εξαπατημένου μικροομολογιούχου, καταληστευμένου από την επίσημη ελληνική πολιτεία!!!


Μαύρα μαντάτα για όσους μικρομολογιούχους πίστευαν στις φρούδες και αόριστες υποσχέσεις των πολιτικών ότι δήθεν «Θα δοθεί πολιτική λύση» στο θέμα της ληστείας μας…Η προσγείωση είναι ανώμαλη και η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι  έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αναξιόπιστους,  μαυρογυαλούρους και κομπογιαννίτες.... Νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχολούμεθα πλέον με αυτούς τους Μαυρογυαλούρους, ψεύτες, κλέφτες, κομπογιαννίτες και παπατζήδες. ΟΧΙ άλλα παρακάλια στους δήμιους μας... ΟΧΙ άλλες
ικεσίες, ας μη ζητιανεύουμε τον οίκτο και το έλεός τους.... Με τον δήμιό σου δε διαπραγματεύεσαι… Φτύσιμο, σε κάθε περίπτωση, να τους τονίζουμε ότι «δε θέλουμε καν να τους βλέπουμε στα μάτια μας» και ότι «θα φάνε πολύ Μαύρισμα, πίσσα και κατράμι που θα είναι όλο δικό τους»... Αυτό για όσους πίστευαν στις αερολογίες των πολιτικάντηδων….

Γνώριζε κανείς ότι (σύμφωνα πάντα με τον Γιακουμάτο), την περασμένη Πέμπτη 16 ΜΑΙΟΥ, συναντήθηκαν 5 βουλευτές με τον Στουρνάρα (Αυτός έχει δηλώσει κυνικά ότι «για εμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα ομολογιούχων !!! δεν ήμουν εγώ υπουργός οικονομικών και δεν έχω τίποτα να συζητήσω !!!»),  και τους είπε «Βλέπουμε μεγάλη δυσκολία με την διεθνή κοινότητα, δεν είναι το θέμα του ενός δις ευρώ»... Αυτά είναι ψέματα για να κερδίζουν χρόνο… Ο απατεώνας πάντα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Επί του θέματος αυτού έχει απαντήσει ο Ρεν... «Είναι ζήτημα που αφορά την Ελλάδα και Μόνον την Ελλάδα».... Επ’ ευκαιρία, πόσες δεκάδες ερωτήσεις και επερωτήσεις έχουν κατατεθεί στην Βουλή; Ποτέ δε συζητήθηκε καμία, γιατί ο αρμόδιος Υπουργός αποφεύγει συστηματικά να παρουσιαστεί στην Βουλή για να απαντήσει. Δεν τηρεί ούτε τα προβλεπόμενα από την βουλή, δηλαδή να απαντήσει γραπτώς, εφόσον δεν συζητήθηκε στην βουλή. Δηλαδή «ο σιωπών δοκεί συναινεί».

Ο Γιάννης Τσολιάς είπε ξεκάθαρα και κάτι άλλο «Μετά την ληστεία των μικροομολογιούχων το χρέος ΟΧΙ μόνον δε μειώθηκε αλλά αντιθέτως παρέμεινε το ΙΔΙΟ... Η διαφορά 1,2 δις που παρουσιάζεται στα 309 δις χρέος είναι αυτά που έκλεψαν από τους μικροομολογιούχους»!!!! Όμως αν ανατρέξει κανείς σε αυτό το περίφημο Ρολόι του Χρέους θα δει άλλα πράγματα... Θα δει ότι το περίφημο «χρέος» έχει φθάσει στο 188,5 % του ΑΕΠ και μόλις πριν από λίγο ήταν 379.834.565.930 Ευρώ (εκεί το πρόλαβα)... Γράφει από κάτω την παρατήρηση (καλά εδώ μας χλευάζουν και μας λοιδορούν)… Ενδιαφέροντα Γεγονότα. Θα μπορούσατε να τυλίξετε $ 1 λογαριασμούς γύρω από τη Γη 1.906 φορές με το ποσό του χρέους!      Εάν έχετε ορίσει $ 1 λογαριασμούς πάνω από κάθε άλλο θα κάνουν ένα σωρό 53.470 χιλιόμετρα , ή 33.225 μιλίων ψηλά!      Αυτό είναι ισοδύναμο με 0,14 ταξίδια στο φεγγάρι!    Και για του λόγου το αληθές όποιος θέλει ας ανατρέξει σε αυτό το Link: http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece
Μήπως αυτό το Ρολόι Χρέους πρέπει να το έχουν μπροστά τους οι κ.κ. Δικαστές του ΣτΕ προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι ότι το περίφημο PSI+ εξυπηρέτησε άλλα συμφέροντα και ότι ΑΔΙΚΩΣ μας έκλεψαν;  Δηλαδή παρά την κλοπή των ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ μας το περίφημο «ΧΡΕΟΣ» ΟΧΙ μόνον δε μειώθηκε, αλλά αντιθέτως ΑΥΞΗΘΗΚΕ και αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα !!!! Που το είδαν οι Σαμαρο Βενιζέλοι ότι έγινε απόσβεση χρέους κατά 101 δις ;

Και όλα αυτό το χρέος είναι μέχρι και τα δάνεια Ιανουαρίου 2013 !!!!

Θυμάστε τι είχε υποσχεθεί ο Γιακουμάτος ; «Εάν μέχρι τον Μάρτιο 2013 δε δοθεί λύση στους μικροομολογιούχους θα παραιτηθώ» !!!! Τι είπε σήμερα ; «Περιμένετε γιατί βλέπω εκεί έναν ομολογιούχο!!! Ότι και να πεις είναι λίγο... Το θέμα δεν είναι το 1 δις που αφορά τους ομολογιούχους... την περασμένη Πέμπτη 5 βουλευτές συναντηθήκαμε με τον Στουρνάρα... το πρόβλημα είναι της διεθνούς κοινότητας !!!! Βλέπω μια μεγάλη δυσκολία, εύχομαι να πάει καλά δικαστικά. Από εδώ και πέρα δεν έχει νόημα να πω τίποτα» !!! Είναι μια μεγάλη πληγή, δεν πρέπει να μοιρολογούμε !!!! Η προηγούμενη κυβέρνηση πήρε την ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ

αυτή απόφαση» !!!!!!!!Τη Ραχήλ Μακρή δεν της έδωσαν χρόνο να πει ούτε μια λέξη!!! Το μόνο που πρόλαβε και είπε στο Γιακουμάτο «Εσείς τα κλέψατε, κλέψιμο είναι» …. Ο μεν  Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ στον κόσμο του είπε μόνο δυο κουβέντες «Η ΔΗΜΑΡ πιέζει σ αυτή την κατεύθυνση» και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Ο δε Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ κούναγε το κεφάλι Μας απένειμε το δίκιο !!! και αυτό ήταν όλο !!! Γι αυτό αναρωτιέμαι «τι μπορεί να συζητήσει πλέον κανείς με αυτούς τους αναξιόπιστους, ψεύτες, μαυρογυαλούρους ; » ΤΙΠΟΤΑ.

Τα παρακάλια, οι φιλευσπλαχνίες, οι φιλανθρωπίες, οι ελεημοσύνες, οι επαιτείες, τα σας και τα μας τελείωσαν… Ας μην λησμονούμε ότι   "Μην είσαι πρόβατο. Οι άνθρωποι μισούν τα πρόβατα. Τα τρώνε". Και «Έχω μάθει νωρίς στη ζωή μου ότι αν θες κάτι, είναι καλύτερα να κάνεις λίγο θόρυβο».

ΟΧΙ στις συναντήσεις με  κόμματα και πολιτικούς ενώ περιμένουμε τη δικαστική απόφαση του Σ.Τ.Ε.


Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας.

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΩΣΗΣ

Post Bottom Ad