Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία των Ελληνορθόδοξων του Λιβάνου εναντίον της Τουρκικής ταινίας “1453” - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία των Ελληνορθόδοξων του Λιβάνου εναντίον της Τουρκικής ταινίας “1453”Μας έβαλαν τα γυαλιά σε όλους οι Λιβανέζοι, που διακηρύττουν ότι είναι Έλληνες Ορθόδοξοι!!!


ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΒΗΡΥΤΟ!!!

Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής  προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453" στους κινηματογράφους της πόλης. Το κόμμα, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μη δοθεί άδεια για την προβολή της ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρό του

                                                        Dimitri Rodrigue Khoury 

"είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο".

Το Ελληνορθόδοξο κόμμα του Λιβάνου, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να οργανώσει και να συσπειρώσει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που αγγίζουν το 7% του συνολικού πληθυσμού. 
Ο πρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει για τους στόχους της ίδρυσής του "Στόχος του κόμματός μας, είναι η επιστροφή στην πραγματική μας ταυτότητα, την Ελληνική ταυτότητα. Ενίσχυση της παρουσίας μας στην λιβανική πολιτική σκηνή. Σύνδεση της Ελληνικής Αντιοχείου νεολαίας μας με τους δικούς τους ανθρώπους και αδελφούς στην Ελλάδα.  
Πρέπει να μάθουμε την Ελληνική γλώσσα στη νεολαία μας. Θα πρέπει να επιμείνουμε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, για να σωθεί το έθνος μας από την Αραβική και Ισλαμική αφομοίωση".

Αυτοί είναι πραγματικοί  ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!

Στο κέντρο της πρωτεύουσας του Λιβάνου, στο στόμα του λύκου δηλαδή, έκαναν διαδήλωση εναντίον της τουρκοπροπαγάνδας!!!

Κι εμείς εδώ καθόμαστε κι ανεχόμαστε τους γραικύλους των τουρκοκάναλων να μας βομβαρδίζουν με Σουλεϊμάν και άλλους αιμοσταγείς σφαγείς!

Και όχι μόνο αυτό: Στο Λίβανο το φωνάζουν πως είναι  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!


Ενώ εμείς ντρεπόμαστε να κάνουμε το σταυρό μας και να σηκώσουμε τη σημαία μας!!!
Εκείνοι διαδηλώνουν με Βυζαντινές σημαίες στο κέντρο της Βηρυτού!!!
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, είναι νέοι!!!

 
Αδέλφια, σας ευχαριστούμε για το παράδειγμά σας!!!

Post Bottom Ad