Όχι απλά δε λιώνουν οι πάγοι .... αλλά .... - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Όχι απλά δε λιώνουν οι πάγοι .... αλλά ....Την τελευταία δεκαετία και ανά περιόδους πυρπολούμαστε από πληροφορίες για την καταστροφή της γης. Ποικίλουν δε και οι τρόποι με τον οποίο θα τελεστεί αυτή η καταστροφή. Ένας από τους πιο συχνούς τρόπους με τους οποίους φαινομενικά θα καταστραφεί η γη είναι το λιώσιμο των πάγων στους πόλους.
Χρόνια τώρα μας πληροφορούν για το γεγονός ότι οι πάγοι στους πόλους λιώνουν και ότι ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας....
Το γεγονός αυτό συνδέεται από διάφορες «περιβαλλοντικές οργανώσεις» με την καταστροφή της φύσης το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την μόλυνση της ατμόσφαιρας.
Οι προβλέψεις τους αποδεικνύονται λανθασμένες κάθε χρόνο και όμως είχαμε και φέτος μία πρόβλεψη καταστροφής. Οι πάγοι στους πόλους έπρεπε να λιώσουν και να πνιγούν πολλές παράκτιες περιοχές του κόσμου.
Φέτος γίνεται φανερό πως αυτή η τρομοκρατία και καταστροφολογία είναι  κατευθυνόμενων συμφερόντων. Όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό από τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail όλα αυτά τα σενάρια είναι υπερβολές,  εικασίες και καταστροφολογίες χειραγωγημένες με στόχο την κερδοφορία οργανισμών που ασχολούνται με έρευνες αυτών των σεναρίων. 


1 480 596 Τετραγωνικά χιλιόμετρα πάγου δημιουργήθηκαν στον Β. Πόλο μέσα σε ένα και μόνο χρόνο. Γεγονός που αποδυκνείει το πόσο γρήγορα η φύση μπορεί να επιδορθώνει το περιβάλλον της και επίσης πόσο μεγάλο λάθος είναι να τρομοκρατούμαστε από τρομακτικές επιθέσεις. 

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός είναι ότι επιστήμονες που πίστευαν στο λιώσιμο των πάγων δεν μπορούν να επικαλεστούν τις πιθανότητες για τις λανθασμένες προβλέψεις τους αφού το λιώσιμο των πάγων και η επαναδημιουργία του ακολουθούν ένα σχεδόν σταθερό πρότυπο σύμφωνα με το παρακάτω γράφημα. 

Ας μην πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν.

Post Bottom Ad