Παγκόσμιος έρανος για τη Μυρτώ: Σκληρή μάχη για την οριστική αποκατάσταση της υγείας της - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Παγκόσμιος έρανος για τη Μυρτώ: Σκληρή μάχη για την οριστική αποκατάσταση της υγείας τηςΜε στόχο να συγκεντρωθούν  25.000 δολάρια, φίλοι της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη έχουν δημιουργήσει την ιστοσελίδα YouCaring.com, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά, με δικαιούχο την ίδια τη Μυρτώ.
Ακόμη έβαλαν σε λειτουργία σελίδα στο facebook με το όνομα Friends of Mirto. Στις δύο αυτές σελίδες υπάρχουν και δύο φωτογραφίες της ανήλικης, μία πριν από την επίθεση που δέχτηκε από τον «δράκο» της Πάρου και μία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Στόχος του εράνου που γίνεται είναι η αγορά ενός ειδικού μηχανήματος το οποίο θα βοηθήσει τη Μυρτώ σε ό,τι αφορά τη διατροφή και την επικοινωνία.
Η νεαρή κοπέλα έχει ανέβει έναν ολόκληρο Γολγοθά για να παραμείνει στη ζωή και εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για να κερδίσει το δύσκολο στοίχημα της οριστικής αποκατάστασης της υγείας της.
Κινητοποιείται παράλληλα και η ομογένεια για να βοηθήσει την 16χρονη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Βοστόνη (Spaulding Hospital), όπου αναρρώνει μετά τις εγχειρήσεις στις οποίες υπεβλήθη έπειτα από την βάναυση κακοποίησή της από τον Πακιστανό.
Να σημειωθεί πως μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ανέρχεται σε 31.656 δολάρια.

Post Bottom Ad