ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!! - BlogInGr

BlogInGr

Πολιτική - Απόψεις - Ιδέες - Υγεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!!Πέρασαν δύο χρόνια που ένα πρωί, χωρίς κανείς να μας ρωτήσει, δήμευσαν τις οικονομίες μας, τα χρήματα που είχαμε αποταμιεύσει σε Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου.
Άμεσα προσφύγαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, πιστεύοντας ότι μια τόσο κραυγαλέα απάτη δε θα μπορούσε να περάσει από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Επίσης ξεκινήσαμε συζητήσεις με το Υπ. Οικονομικών και διάφορους πολιτικούς παράγοντες, πιστεύοντας ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Που βρισκόμαστε τώρα.
Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα μας, μας εξομοίωσε στις ζημιές με τις Τράπεζες, αλλά μας διαχώρισε από τα αντισταθμιστικά μέτρα που πήραν, μας «διαβεβαίωσε» ότι θα ζήσουμε άλλα 30 χρόνια και λίγο πολύ μας είπε να μη μιλάμε, γιατί, πάλι καλά, όλο και κάτι θα εισπράξουμε πριν πεθάνουμε.
Η απόφαση αυτή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. Είναι απόφαση που επεβλήθη στη δικαιοσύνη και είναι προϊόν εκβιασμού (ή άλλου είδους συμφωνία) του Σαμαρά, ο οποίος, όπως μας διαβεβαίωσε και ο Στουρνάρας, δεν επιθυμεί να λύσει το πρόβλημα.
Ο Σαμαράς !!!
Ο σωτήρας !!!
Να θυμηθούμε τα ψέματα;
Να θυμηθούμε την προεκλογική δέσμευση ότι έχει λύση στο συρτάρι;
Να θυμηθούμε το Ζάππειο που έβαλε το ζήτημα στις δεσμεύσεις της κυβερνητικής πολιτικής;
Να θυμηθούμε την επίσκεψη στο Υπ. Οικονομικών, που με το χαρτί στο χέρι μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θα μας βοηθήσει; Να θυμηθούμε την επίσκεψη στο σπίτι του στην Κηφισιά που έδωσε εντολή στον Αναπληρωτή Υπουργό να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις;
ΨΕΜΑΤΑ
και ο ψεύτης είναι δυστυχώς ο ίδιος ο Πρωθυπουργός !!!
Με βάση αυτό το σκεπτικό ο Σύλλογος αποφάσισε ομόφωνα:
1.- Νομικά να συνεχίσει τις ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί, προς κάθε κατεύθυνση, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
2.- Πολιτικά να καταγγείλει, σε όλα τα επίπεδα, την απαράδεκτη συμπεριφορά του ίδιου του πρωθυπουργού κ, Σαμαρά, απέναντι στη μεγαλύτερη πολιτική κλοπή που έχει γίνει.
Είμαστε 15.000 οικογένειες.
Από δω και πέρα ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ είναι να εξηγήσουμε στο περιβάλλον, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γνωστούς, το πρόβλημα, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ σ΄ αυτόν πού έπαιξε με το συναίσθημα και την απόγνωση μας.
ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΗΣ
Αυτό θα εισπράξετε στις εκλογές.
15.000 οικογένειες και το περιβάλλον τους, 200.000 ψήφοι ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ θα καταψηφίσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, απέναντι σε πατριώτες και τίμιους οικογενειάρχες.
Ο Σύλλογος πλέον θα λειτουργεί σα γροθιά και θα κατευθύνει την ψήφο προς εκείνον που αποδεδειγμένα θέλει και θα δώσει λύση. Στον πολιτικό που καταλαβαίνει ότι οι αξίες της χώρας είναι οι πολίτες και όχι οι Τράπεζες και οι εντολείς τους.

Post Bottom Ad